Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Kvalitetssikrer søkes til Smartoptics!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
25.05.2020
Gå til søknadsskjema

Trives du med å grave deg ned i ditt eget arbeid og finne feil? Anser du deg samtidig som nøyaktig og en som verdsetter gode samarbeid? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

På vegne av Smartoptics søker vi nå en Kvalitetssikrer/tester!

I stillingen som Kvalitetssikrer vil du ta del i en logistikkavdeling på totalt 4 stk. Mens dine kolleger vil ha ansvaret for å pakke og gjøre klar forsendelser av de ulike komponentene vil din oppgave være å teste hver enkelt komponent før de sendes ut til kunde. Er de kodet feil er det også din oppgave å si ifra til de andre i avdelingen slik at de får rekodet komponentene. Du vil med andre ord ha en sentral rolle i leveranseprosessen og sikre at kunden får komponenter og transivere som er riktig kodet og fungerer optimalt. Utover selve testingen av komponenter vil du også hjelpe til med andre logistikkoppgaver ved behov. Selv om stillingen i seg selv er noe teknisk er det ingen krav til teknisk bakgrunn, og du vil få god opplæring i produktet og hvordan en test gjennomføres. Det er derimot viktig at du trives like godt med å jobbe i team som å grave deg ned i ditt eget arbeid og lete etter feil.

Arbeidsoppgaver

 • Kvalitetskontroll av kundeleveranser
 • Funksjonstest av transceivere i tilhørende switch
 • Mikroskoptest av kontakter
 • Rapporter internt om oppdagede feil
 • Andre forefallende oppgaver

Vi søker deg som

 • Har interesse for teknologi, og har noe teknisk forståelse
 • F.eks har erfaring fra teknisk support eller andre systematiske oppgaver som krever tålmodighet og nøyaktighet
 • Trives med å jobbe i team, men også jobber godt alene
 • Kommuniserer svært godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Som person er du:

 • Strukturert
 • Nøyaktig
 • Serviceorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Juni 2020
 • Søknadsfrist: 25.05.2020
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SmartOptics har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Dersom du har en søknadsfrist, så husk på at du ikke kan stenge annonsen før alle søknader har blitt sett på.

Informasjon om bedriften

Smartoptics AS er et internasjonalt selskap med hovedkontor i Oslo. De er en ledende leverandør av fiberoptiske nettverksløsninger, fra sykehus til banker. Selskapet ble etablert i 2006 og har siden opplevd en solid vekst i forhold til både omsetning og markedsandeler. Smartoptics arbeider mot kunder i alle verdensdeler og har et tett samarbeid med anerkjente og ledende systemintegratører og partnere, som for eksempel Cisco, Dell og HP. En egenutviklet programvare gjør det mulig å tilpasse hver enkelt komponent til kundens behov, slik at man evner å levere optimale løsninger hos sluttbruker. Denne programvaren håndterer også rekoding av komponenter som ikke har riktige kode sammenliknet med den enkelte kundeordre. På hovedkvarteret vil du bli kollega med 15 andre fordelt på Logistikk, Kundeservice, Operations og Teknisk Support.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen