Tech Lead Mobil – Flytoget

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du bli vår nye Tech Lead for Flytogets apper, som brukes av over 2,5 millioner reisende og av våre ansatte?

Flytoget fornyer seg og skal nå ta ansvar for våre egenutviklede løsninger. Vi ser derfor etter deg som kan ta rollen som Tech Lead for mobilutvikling i IT og utviklingsavdelingen. Du vil få i oppgave å sikre at teknisk arkitektur for Flytoget-appen og interne apper er helhetlig og oppdatert. I tillegg skal du sikre bruk og vedlikehold av utviklingsplattformene.

Din rolle:

 • Ansvar for teknisk løsningsdesign for appene
 • Hovedbidragsyter i teknologivalg innen porteføljen
 • Delta i utarbeidelse av metodikk for utvikling, implementering, vedlikehold og overlevering til driftspartner(e)
 • Tar tekniske beslutninger, samt forankrer og følger opp med utviklingsteam/ leverandører
 • Ansvar for at kodegjennomgang blir utført
 • Vedlikehold av teknisk dokumentasjon


Vi ønsker at du har:

 • Høyere utdannelse innen IT
 • Noen års erfaring som utvikler
 • Erfaring fra alle faser i et applikasjonslivsløp
 • Erfaring med iOS (Swift)
 • Gjerne noe erfaring med Android app-utvikling (Kotlin)
 • Vi tror den rette personen er analytisk og strukturert, iderik og detaljorientert, faglig oppdatert, løsningsorientert, og en god lagspiller.


Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å jobbe med løsninger hele veien fra idestadiet og utvikling, til lansering og vedlikehold
 • Mange spennende og forretningskritiske prosjekter
 • Et godt arbeidsmiljø preget av kompetansedeling og kollegaer som er opptatt av å spille hverandre gode
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Lyse og moderne kontorlokaler med meget sentral beliggenhet
 • Ny, flott kantine med subsidiert lunsjordning

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Capus v/ Arne Loktu (tlf. 91 13 14 14) eller Ida Samuelsen (tlf. 99 42 83 81).

Vi gleder oss til å lese din søknad!
 

Om arbeidsgiveren

Flytoget bringer passasjerer til og fra Oslo Lufthavn med Drammen som endestasjon i vest. Selskapet skal tilby det beste transporttilbudet til og fra Oslo Lufthavn med vekt på sikkerhet, punktlighet og service. Flytoget har en topphastighet på 210 km/t, og fraktet i 2018 over 6,8 millioner reisende. Selskapets kundetilfredshet er svært høy (97%), og selskapet har god lønnsomhet. Fra og med 2020 faser vi inn 8 nye og moderne togsett for ytterlig å styrke merkevaren. Flytoget AS er et selvstendig selskap direkte eiet av Nærings- og Fiskeridepartementet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen