Vi søker backend utvikler til et fremtidsrettet og innovativt selskap

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å ta del av et faglig sterkt utviklingsmiljø, hvor du får jobbe med varierte prosjekter? Hvor du får en arbeidsplass som oppfordrer og legger til rette for kompetanseutvikling? Vi søker backend utvikler til fast stilling!

Informasjon om stillingen

Vår samarbeidspartner utvikler teknologi til alle markeder innenfor oppdretsnæringen, og tilbyr komplette tekniske løsninger og service innenfor oppdrett. De bidrar til videreutvikling av bærekraftig industri, med fokus på de biologiske utfordringene.

I stillingen vil du ta del av et faglig sterkt inhouse utviklermiljø, hvor man jobber teambasert som kan variere etter prosjekt. Det er en flat struktur på avdelingen, og man kan utvikle seg til ulike roller og ansvarsområder, hvor det er mange muligheter for å få nye oppgaver og ansvar i rollen. Her vil du få muligheten til å jobbe med varierte prosjekter, og få sette deg inn i ny teknologi.

Vi tilbyr

 • 100 % fast stilling i et fremtidsrettet selskap
 • Muligheten til å jobbe i et svært kompetent team i et godt arbeidsmiljø
 • Variert hverdag, hvor du får delta på forskjellige team og prosjekter
 • Et arbeidsmiljø hvor initiativ og gode løsninger kjapt kan iverksettes
 • En arbeidsplass som oppfordrer og legger til rette for kompetanseutvikling, med både intern og ekstern kursing, konferanser og sertifiseringer
 • Fleksibel arbeidstid, gode betingelser og goder som dekt internett og substidert kantine og treningsstøtte
 • Flotte kontorer med sentral beliggenhet

Vi søker deg som

 • Har høyere relevant utdanning innen IT på min. bachelornivå
 • Erfaring med Azure eller annen skyleverandør
 • Har erfaring med grafdatabaser eller lignende
 • Har erfaring med Azure eller lignende
 • I tillegg er det en fordel om du er kjent med en eller flere av disse teknologiene: .net core, c#, SQL, Azure Functions, EventGrid, IdentityServer, Cosmos, Gremlin, Python, TensorFlow
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk
 • Det er en fordel om du har 1-4 års arbeidserfaring å vise til, men for den rette kandidat er vi åpen for nyutdannet dersom du har gjort mye relevant arbeid gjennom studiene


Videre søker vi deg har erfaring med å jobbe i team og gjerne deler kunnskap og erfaringer med andre, men som også kan jobbe strukturert på egen hånd. Du har mot til å ytre din mening og kan bidra til gode, tekniske diskusjoner. Du er nysgjerrig og initiativrik og ønsker å være med å ta strategiske teknologivalg.

Høres dette ut som noe for deg? Send inn søknad, CV og vitnemål snarest.

Informasjon om bedriften

Vår kunde ønsker å være anonym. Informasjon om bedriften vil bli gitt dersom man går videre i prosessen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen