Er du nøyaktig og har erfaring med masterdata? Vi søker prosjektleder til Optimera.

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

På vegne av vår samarbeidspartner Optimera, en av Norges ledende byggvarekjeder, er vi nå på jakt etter en prosjektleder. Rollen vil i stor grad være knyttet opp til et masterdata-prosjekt. Er du tallknuseren, analytikeren og har høy IT-interesse?

Informasjon om stillingen

Rollen som prosjektleder vil i hovedsak bestå av arbeid opp mot NOBB. NOBB er byggenæringens største database for vareinformasjon og et sted det er ekstremt viktig at all informasjon er riktig og oppdatert. Ditt ansvar vil bli å styre hele prosessen med å få alle Hansmark sine produkter korrekt registrert hos NOBB og i tillegg utarbeide NOBB-kontrakter. Det vil også være diverse småprosjekter knyttet til masterdata, for eksempel konvertering av grunndata over i nye systemer som skal implementeres. Du vil i stor grad drive arbeidet ditt fremover selvstendig og det er derfor viktig at du er selvgående og løsningsorientert.

Arbeidsoppgaver

 • Styre og drive NOBB-prosjekt fremover
 • Legge inn alle produkter med korrekt info i NOBB og opprette NOBB-kontrakter.
 • Kvalitetssikre og avdekke avvik tilknyttet pris, rabattstruktur, produktdata, matriser og øvrig vareinformasjon
 • Kjøre rapporter og dataark på tvers av ulike interne systemer
 • Arbeid i selskapets ERP-system, Excel og øvrig vareportal

Vi søker deg som

 • Har erfaring med masterdata-oppgaver
 • Har svært gode kunnskaper til datasystemer generelt
 • Med fordel har erfaring med prosjektarbeid
 • Med fordel har kjennskap til byggevarebransjen og NOBB
 • Er nøyaktig, selvstendig og initiativtakende i din arbeidsutførelse
 • Kan avdekke og effektivisere arbeidsmetoder

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Heltid. Dette er et engasjement på 6 mnd gjennom Academic Work
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Optimera har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Montér.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen