Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker Markedskoordinator til KGK!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du god på å skrive, koordinere og behersker Adobe-pakken? I samarbeid med KGK ser Academic Work etter en Markedskoordinator til oppstart i august. Stillingen innebærer stort ansvar i koordinering og tilrettelegging av alle salgs- og markedsføringsaktiviteter for selskapet. Er du den vi ser etter?

Informasjon om stillingen

I rollen som Markedskoordinator vil du ha en sentral plass i samtlige salgs- og markedsføringsaktiviteter i regi KGK. Du vil tilhøre et hyggelig, sammenspleiset kontor med 30 ansatte.

Rollen innbærer både gjennomføring av aktiviteter, tradisjonell markedsføring og en økt satsing inn mot de digitale plattformene. På bakgrunn av dette er det essensielt at du behersker Adobe-pakken, særlig programmene InDesign og Photoshop. Gjeldende gjennomføring av aktiviteter kan dette være seg gjeldende i forbindelse med konferanser, kundearrangementer og deres synlighet på større bransjeeventer.

Som Markedskoordinator vil du ha en variert arbeidshverdag. Dine oppgaver vil være alt fra vil å utarbeide annonser på diverse plattformer, samt ha ansvar for kundeskriv og selskapets intranett i Norge. I tillegg vil du jobbe med å øke synligheten digitalt ved å oppdatere både web og sosiale medier. Her er det helt essensielt at du har kunnskap innenfor det å kommunisere godt, tilpasset den enkelte 'kanal' og ut mot en bestemt målgruppe. Da selskapet i dag samarbeidet tett med det svenske kontoret i det daglige er det en forventning at du behersker både norsk og engelsk på et høyt nivå, samt forstår svensk på et grunnleggende nivå.

Arbeidsoppgaver

 • Overordnet ansvar for tilrettelegging av alle salgs- og markedsføringsaktiviteter for KGK i Norge
 • Utarbeide annonser for produkter via plattformer som linkedin og facebook intranettet for Norge, alt som trengs innen markedsføring, kundeskriv
 • Gjennomføring av kundeaktiviteter, samt koordinering og synlighet på bransjeeventer
 • Oversettelse og korrektur av felles markedsmateriell i konsernet
 • Utarbeide og optimalisere lokalt innhold på web og i sosiale medier
 • Andre salgs- og markedsrelaterte oppgaver

Vi søker deg som

 • Behersker Adobe-pakke, spesielt InDesign og Photoshop
 • Har fullført høyere utdanning innenfor markedsføring, PR eller tilsvarende
 • Har erfaring innen markedsføring, eller kunne vise til tilsvarende arbeidserfaring ved siden av studier
 • Som person er du initiativrik, selvstendig og nysgjerrig.

Du blir tilbudt

 • Som ansatt i Academic Work får du en god mulighet til å vokse som en profesjonell arbeidstaker, utvide nettverket ditt og etablere verdifulle kontakter for fremtiden. Les mer om hva vi tilbyr her https://www2.academicwork.no/karriere/heltidsjobb

Annen informasjon

 • Oppstart: 3. august
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. KGK har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

KGK Norge er en ledende distributør av deler til bilindustri og maritim bransje. De representerer kjente merkevarer som for eksempel ZF, Castrol, NGK, Dräger, Thule Towing, CTEK, Veigel, Liqui Moly og Zirkona.

KGK Norge AS ble opprinnelig etablert i 1979 under navnet ZF Norge AS. I 2001 ble selskapet kjøpt av KG Knutsson AB og i dag er den norske delen av selskapet delt inn i to divisjoner: ZF og Handel. Selskapet yter teknisk support og har eget serviceverksted med deler for både bil og maritim bransje.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen