Norbit ITS søker Embedded Software utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du frihet til å være kreativ, innflytelse på strategier og personlig utvikling?

Informasjon om stillingen

Norbit ITS er en del av Norbit Group. Norbit ITS har ledende produkter innen intelligente trafikksystemer. Selskapets kjernekompetanse er analoge produkter og tilhørende software og de jobber med hele prosessen, fra ide til utvikling og videre til produksjon.

Norbit ITS er en utviklerbedrift hvor så og si all arbeidsmengde er prosjektbasert. Derfor kan det til tider være hektiske dager, og man må beregne et høyt tempo og stadig nye utfordringer. Vi er opptatt av utvikling og har årlig prosjekt hvor fokus er å lære ny teknologi. Her vil du få varierte oppgaver, engasjerte kolleger og faglig utvikling.

Hos Norbit ITS vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger. Som ny i selskapet vil du få introduksjon til systemer og arbeidsmetodikk, og vil få opplæring og veiledning underveis som du tar fatt på nye oppgaver. Selskapet holder til på Stiklestadveien på Lade, i samme lokaler som flere av selskapene i Norbit Group. På teamet jobber det i dag fire personer, med sterk faglig bakgrunn utvikling.

Vi tilbyr

  • Fleksibel arbeidstid med kjernetid fra kl. 09:00-15:00
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode fasiliteter med bl.a. parkering og kantinetilbud
  • Gode utviklings- og karrieremuligheter med tilbud om kurs og annen faglig utvikling
  • Fast jobb i en av verdens ledende selskap innen sin teknologi

Vi søker deg som

  • Master i informatikk, kybernetikk, elektronikk eller lignende, eller bachelorgrad med relevant erfaring
  • Relevant arbeidserfaring, gjerne min. 3 år
  • Erfaring med C, Linux og Python
  • Gode ??kommunikasjonsevner i norsk og engelsk
  • Kunnskap om GNU-verktøykjede

Videre ser vi etter deg som er nysgjerrig og kreativ og drives av innovasjon. Du har en genuin interesse for faget og har domenekunnskap. Du evner å jobbe selvstendig og benytter dine analytiske evner til å finne løsninger og drive prosjektene strukturert fremover.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work, og stillingen som tilbys er fast hos NORBIT ITS. Ta gjerne kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Høres dette ut som noe for deg? Send oss din søknad, CV og vitnemål snarest.

Informasjon om bedriften

Norbit ITS utvikler, produserer og leverer CEN DSRC-produkter til systemintegratorer og tolloperatører på verdensmarkedet. Produktene er levert i volum til kunder i over 10 år. Norbit ITS har utviklet seg fra å levere gjennom lisensproduksjon til å være en uavhengig DSRC-teknologileverandør under merket Norbit. Selskapet er stolt av å være den største leverandøren av DSRC-tolletiketter til det norske AutoPASS-systemet.

Norbit ITS er en uavhengig leverandør av DSRC-produkter. Vi leverer produkter og tjenester til våre kunder på en upartisk basis. Alle produktene er designet av selskapet selv og inneholder ekte Norbit-teknologi. Dette sikrer full kontroll over ytelse, funksjonalitet og pålitelighet. Vårt nøkkelpersonell har erfaring med elektroniske tollsystemer siden starten i Europa, og har bidratt til CEN-standarder og nasjonale elektroniske tollspesifikasjoner.

Norbit ITS er en del av Norbit Group, et industrielt selskap med selskaper i SubSea, Intelligent Traffic Systems og Original Design Manufacturing of Industrial Electronics. Våre ingeniører er banebrytende når det kommer til innovasjoner innen overvåking, instrumentering, telemetri og kommunikasjonsløsninger for tøffe miljøer.

Norbit Group har fått utnevnelsen som "Det beste internasjonale selskapet" av Midt-Norsk Handelskammer, Innovasjon Norge, Sparebank 1 SMN og Trøndelags Europakontor.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen