Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Bridge Technologies søker frontend-utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi vil være en del av et teknologifokusert selskap der du får stor innvirkning på eksisterende og fremtidige produkter? Vi ser etter deg som brenner for programmering og har erfaring med React.

Informasjon om stillingen

Bridge Technologies lager TV-overvåkingsprodukter og kvalitetssikringsløsninger for hele TV-produksjonskjeden. Med en omfattende familie av produkter for overvåkning, måling og analyse av digitale medier er de nå interessert i å videreutvikle visualiseringen av produktene deres ved å ansette en frontend-utvikler.

Bridge Technologies er et relativt lite selskap som består av 25 personer, de har vokst organisk siden oppstarten for 16 år siden. Det er en flat struktur og uformell arbeidsplass som er både dynamisk og tilpasningsdyktig - du kan komme som du er! En felles lunsj serveres hver dag, noe som bidrar til et godt samhold i selskapet.

Utviklingsavdelingen består av 12 utviklere og driver hovedsakelig med utvikling innen hardware og software men også dokumentasjon, planlegging, testing og support. Bridge Technologies prosjektene er komplekse og svært tekniske. Du vil få mye frihet og ansvar til å jobbe selvstendig samtidig må du ha evnen til å jobbe i team.

Selv om du går inn som frontend-utvikler hos Bridge Technologies, vil det være en fordel hvis du har en helhetlig forståelse av teknologien de jobber med inkludert forretningslogikken til applikasjonene, og dermed kjennskap til backendspråk som C/C++. Hvis du ikke kan det i dag, tror vi at du kan lære det raskt!

Teknologier hos Bridge Technologies

 • JavaScript/TypeScript, HTML5, CSS og React
 • C++, C og Go
 • Json og XML
 • PostgreSQL
 • Linux
 • Git
 • AWS
 • Og kanskje du har noe nytt å tilføye?

Vi ser etter deg som har din egen drivkraft til å lære deg nye programmeringsspråk og teknologier, som kan være til nytte for Bridge Technologies sine produkter.

Arbeidsoppgaver

Hovedfokuset ditt vil være å designe nye React-baserte grensesnitt for Bridge Technologies kommende produkter. I tillegg vil du også være med å forbedre eksisterende nettbaserte grafiska brukergrensesnitt.

Vi søker deg som

Du bør være nysgjerrig på et bredt spekter av teknologi, og ha ett stort engasjement og lidenskap for frontend-utvikling. Du viser i tillegg til:

 • Erfaring innen, og kan jobbe selvstendig med React
 • Fullført relevant bachelor eller mastergrad på høyskole eller universitetsnivå
 • Om du har tidligere arbeidserfaring innen programmering eller er en dyktig selvlært programmerer med konkrete prosjekter å vise til, så kan dette oppveie for mangel på formell utdannelse
 • Har noe kunnskap innen Json og XML
 • Erfaring med PostgreSQL eller annen database
 • Er flytende i engelsk både skriftlig og muntlig
 • Behersker norsk på et godt nivå

Det er en fordel å ha erfaring med C/C++/Go og flere rammeverk innen frontend-utvikling som Angular og Node.js.

Som person er du:

 • Samarbeidsvillig
 • Fleksibel
 • Løsningsorientert
 • Strukturert

Hvis dette virker interessant, vil jeg gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrifter fra VGS og din høyere utdannelse.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, 100%, fast ansettelse.
 • Plassering: Sandakerveien 24C, Oslo - elbil lader/parkering utenfor kontoret finnes
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg her!

Informasjon om bedriften

Bridge Technologies ble grunnlagt av en gruppe mennesker med solid bakgrunn fra kringkasting- telekommunikasjon- og mediebransjen. Med dyp kunnskap om både markedet og industriell produktutvikling, har Bridge Technologies produkter blitt distribuert i et stort antall over hele verden. Med en omfattende familie av produkter for overvåkning, måling og analyse av digitale medier er selskapet stadig i vekst.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen