Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du Bouvets neste IT-konsulent?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du klar for å ta neste steg i din utviklerkarriere? Ønsker du å jobbe i et av Norges fremste konsulentmiljøer? Vi søker deg som har erfaring som systemutvikler og ønsker å ta dine kunnskaper til et nytt nivå.

Informasjon om stillingen

I stillingen som konsulent hos Bouvet vil du oppleve en arbeidsgiver og en kultur som støtter deg og vil se deg lykkes. Kulturen i seg selv er svært unik hos dette selskapet og kjennetegnes av rause, dyktige og entusiastiske folk som gleder seg til å bli kjent med deg. Du vil møte en rekke faglige utfordringer i større kundeprosjekter hvor det er forventet at du er nysgjerrig på både teknologi, prosjekt og kunde. Kunnskapsutvikling står sentralt hos Bouvet, både på spesifikk teknologi og systemutvikling som fag. Det arrangeres fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne.

Du vil samarbeide i tverrfaglige team hvor størrelsen på teamet er avhengig av prosjekt, som hovedsakelig jobber med E-handel, mobile løsninger, webløsninger og design.

Bouvet tilbyr

 • En unik kultur med stor vekt på kompetansebygging, feedback og sosiale aktiviteter
 • En variert arbeidsdag med spennende oppgaver, utfordringer og muligheter i samarbeid med store og anerkjente kunder
 • Kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen
 • Konkurransedyktige betingelser
 • I tillegg er dette en unik mulighet til å lære mer om programmering mot MS-stacken og til å bli bedre kjent med EpiServer
 • Flotte lokaler på Majorstua i Oslo


Arbeidsoppgaver

Som konsulent vil du være med på å videreutvikle og bygge neste generasjons løsninger ved hjelp av riktig bruk av back-end og front-end teknologier. Du trigges av muligheten til å være med på større prosjekt og lage løsninger som blir realisert, som for eksempel hos politiet, Telia, Avinor, Skatteetaten og KS, samt mindre offentlige og private kunder. Hos Bouvet vil du bli introdusert for en rekke ulike teknologier og ulike faglige problemstillinger som blant annet:

 • Webutvikling, marketing automation og E-handel
 • Smidig metodikk: krav og løsninger utvikles gjennom samarbeid mellom tverrfaglige team, task-fordeling, sprints og parprogrammering
 • .Net, C# og MVC

Vi søker deg som

Den ideelle kandidaten har en sterk interesse for programmering og en iver etter å lære. Du brenner for å utvikle gode løsninger mellom kundeopplevelse og systemutvikling. Primært er vi på jakt etter en dreven utvikler og vi vil derfor at du kan relatere deg til følgende:

 • Du har minimum 2 års relevant arbeidserfaring
 • Har stor interesse for å lage web-baserte løsninger og godt øye for gode grensesnitt
 • God erfaring med objektorienterte språk, helst .NET. Om ikke så er du interessert i å lære deg .NET
 • Snakker skandinavisk språk og besitter gode kommunikative evner

Vi søker først og fremst reflekterte og meget gode problemløsere. Vi tror derfor at du trives med avanserte utfordringer, samt at du setter pris på å få vist frem ditt arbeid for feedback og anerkjennelse. Du evner å jobbe strukturert og ryddig gjennom prosesser, samtidig som du har et grunnleggende godt øye for brukervennlighet, design, kvalitet og funksjonalitet. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som er ytterst initiativrik, engasjert og har en solid gjennomføringsevne som gjør at du kan levere fra deg et godt stykke arbeid du er stolt av.

Informasjon om bedriften

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Bouvet består av til sammen over 1450 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer. Bouvet har 13 kontorer i Norge og Sverige, noe som setter oss i stand til å forstå kundens språk, kultur og forretning. Slik kan vi forankre og løse de fleste oppdrag lokalt.

Sammen leverer vi løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer.

Stadig flere oppdrag krever en tverrfaglig tilnærming. Vi setter sammen mennesker, verktøy og metoder i team som skaper helhetlige løsninger og resultater. Evnen til å jobbe tverrfaglig, er en viktig grunn til at mange kunder gir oss fornyet tillit.

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Bouvet.

Vi går gjennom søknader fortløpende! Dersom dette høres ut som deg, anbefaler vi deg å søke snarest. Søk på stillingen ved å klikke på Søk her nedenfor. Har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no.

Vi vil understreke at denne prosessen utføres i samarbeid med Bouvet, og alle søknader og henvendelser skal rettes til Academic Work.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen