Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Systemkonsulent søkes til Proplan!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i skjæringspunktet mellom IT og økonomi? Proplan vokser og trenger flere dyktige systemkonsulenter innen ERP til sine kontorer i Oslo og Sandefjord.

Informasjon om stillingen

Som systemkonsulent hos Proplan vil du få en spennende mulighet til å ta del i og bidra til digitaliseringsreisen av det norske arbeidsmarkedet. Gjennom implementering av ERP-systemer knyttet regnskap, logistikk, CRM, HR og rapportering vil du bidra til at mange bedrifters arbeidshverdag forenkles og effektiviseres. På Proplans kontorer på Skullerud vil du bli del av et konsulentteam på 13 ansatte som brenner for å finne de beste løsningene for sine kunder gjennom sterk faglig kompetanse og fokus på godt samspill, åpenhet, trivsel og glede.

Hvorfor bli systemkonsulent hos Proplan? Jo, fordi …

- Du blir del av en arbeidsplass som besitter høy faglig kompetanse og du har derfor potensiale for stor personlig og faglig utvikling
- Mulighet for en knallstart på karrieren din innen konsulentvirksomhet og rådgivning.
- Du blir del av en bedrift med svært positiv markedsmessig og økonomisk utvikling, der både kundetilfredshet og intern tilfredshet blant de ansatte er høy
- Du får muligheten til å jobbe med noe som gir stor nytteverdi for norske bedrifter
- Du får ta del i felles lunsjer, målreiser, regionsmøter og sosiale aktiviteter knyttet til dette

Søknadsfrist: Snarest.
Vi anbefaler at man søker så tidlig som mulig da vi gjør løpende selektering og vil ta ned annonsen ved funn av rett kandidat. Vennligst legg ved oppdatert CV, motivasjonsbrev, og relevante dokumenter slik som vitnemål!

Arbeidsoppgaver

Som systemkonsulent vil du ha ansvar for egen kundeportefølje og utviklingen av denne. I forbindelse med dette arbeidet vil du blant annet:

  • Kartlegge kunders systemer og forretningsprosesser
  • Utføre teknisk implementering og drift av ERP-, CRM-. HR- og Lønnsystemer hos Proplans kunder
  • Rådgi rundt effektiviseringsmuligheter og systemvalg. Veiledning i bruk av eksisterende og nye programmer.
  • Bidra til et godt faglig samarbeid i konsulentavdelingen
  • Utføre teknisk sertifisering og bygge kompetanse rundt Visma sine forretningsløsninger

Vi søker deg som

  • Har fullført 3 årig Høyskole- / Universitetsutdannelse innen IT eller økonomi
  • Som har erfaring med SQL og Microsoft Server. Dette er et absolutt krav.
  • Med fordel har erfaring med Visma Business Produktlinje
  • Har god økonomiforståelse og interesse for IT og forretningsdrift
  • Har gode språkkunnskaper (norsk/engelsk)

Som systemkonsulent vil du jobbe mye ute hos Proplans kunder, og det er derfor viktig at du er svært selvstendig, strukturert, målrettet og analytisk. Du må inneha gode kommunikasjonsferdigheter, være relasjonsorientert og ha fokus på løsninger.

Denne rekrutteringsprosessen er utført i samarbeid med Academic Work. Ta kontakt med Rebekka Thomsen i Academic Work for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Proplan er et softwareselskap med over 25 års erfaring som forhandler av markedsledende administrativ programvare og tilhørende konsulenttjenester. De tilbyr kompetanse og løsninger som forenkler viktige prosesser i bedriftene. Kompetansen er først og fremst knyttet til rådgivning, salg og implementering av anerkjente systemer fra Visma, Huldt & Lillevik, SuperOffice og Proplan Utvikling. Løsningene dekker alt innenfor regnskap, logistikk, timeregistrering, CRM, lønn, prosjekt, personal og rapportering. Les mer om Proplan på deres nettsider.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen