Frontend-utvikler Adtube AS (deltid)

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.04.2020
Gå til søknadsskjema

I Adtube er de opptatt av innovative løsninger, ambisjoner og moderne teknologi. Nå jakter vi etter deg som vil utvikle deg som frontend-utvikler i en deltidsstilling.

Informasjon om stillingen

Adtube er et trøndersk teknologifirma i vekst som har utviklet en annonseplattform for digitale annonser. De er et ungt selskap med ambisjoner om å vokse mye i årene fremover og det vil være gode muligheter til å opparbeide seg sentrale posisjoner i bedriften. Vi er på jakt etter deg som i første omgang vil tre inn i en deltidsrolle hvor arbeidsmengden vil være 1-2 dager i uken. Du vil jobbe med og lage nye funksjonaliteter sammen med resten av teamet, men du vil tidlig få mye ansvar i rollen. Hos Adtube vil du også få ett unikt innblikk i hvordan det er å jobbe i en gründerbedrift da de også deler lokaler med andre innovative selskap.

Bedriften tilbyr:

 • Unik mulighet i en gründerbedrift
 • Nye kontorlokaler, hvor det er muligheter til å knytte nettverk med andre innovative gründere i Trondheim
 • Selvstendighet i arbeidet - Får konkrete egne oppgaver fra start
 • Jobbe med moderne arbeidsmetodikk med moderne verktøy (Scrum)

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: 5.april 2020
 • Oppstart: Etter avtale, April/mai
 • Omfang: 1-2 dager per uke
 • Arbeidssted: NTNU Accel, 4. etg

Vi tar en fortløpende vurdering av aktuelle søkere, noe som innebærer at vi kan legge ned annonsen tidligere om vi har tilstrekkelig med kandidater.

Arbeidsoppgaver

 • Lage nye funksjonaliteter sammen med resten av teamet
 • Delta i Scrumbasert arbeidsmetodikk
 • Forbedre og videreutvikle plattformens frontendløsning

Vi søker deg som

 • Studerer innenfor relevant område
 • Har god erfaring med React og Javascript
 • Kjennskap til arbeidsmetodikken Scrum
 • Kjennskap till Apollo GraphQL
 • Fordel med erfaring/kjennskap innen digital annonsering feks facebook og google sitt grensesnitt.
 • Har du kanskje vært borti prosjekter/studentcaser innen lignende felt er det også positivt
 • Kommuniserer på norsk og engelsk - skriftlig og muntlig

Vi søker deg som er initiativtakende, selvstendig og kreativ i arbeidet ditt. Du brenner for utvikling og motiveres av å få et større ansvarsområde. Videre ser vi etter nettopp deg som tar utfordringer på strak arm!

Informasjon om bedriften

Adtube Solutions er et trøndersk teknologifirma som ble startet i 2016 av 3 grundere med bakgrunn fra Adresseavisen og reklamebransjen. De har over 30 års erfaring med å utvikle kommersielle løsninger for annonsører. Les mer om Adtube her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen