Account Executive søkes til Scrive

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i Nordens markedsledende selskap innen e-signering? Er du nysgjerrig, lærevillig og vil jobbe i et innovativt arbeidsmiljø? Da kan dette være rett stilling for deg.

Informasjon om stillingen

Scrive er nå markedsledende aktør innen sitt felt i Norden, og fortsetter å vokse som den prefererte partneren når det kommer til e-signeringsløsninger.

Som Account Executive vil du bli en del av det lokale Norske teamet på fem ansatte. Dagene er varierte, og hovedfokuset ligger på å finne de beste løsningene for kunden, samt få nye kunder til å se verdien av løsningene som tilbys. Du må ha en fleksibel tilnærming til salg, da de benytter seg av ulike kanaler for å nå ut til eksisterende og potensielle kunder.

Selv om Scrive er et etablert selskap, har de en energi og en hverdag som en start-up bedrift, og denne unike kulturen må trigge deg som deres nye medarbeider. Du vil raskt få ansvar, og for den som benytter seg av dette, vil også utviklingsmulighetene være store. Her kan du virkelig være med på å skape og utvikle selskapet.

Jeg var så heldig og fikk muligheten til å hoppe på Scrive toget tidlig i den norske satsningen. Forventningene og spenningen var på plass, men jeg kunne ikke forstå hvor lærerikt og spennende den reisen kom til å bli. Nå har vi oppnådd stor suksess i Norge, men fortsatt gjenstår det nye høyder å overkomme. Det har vært magisk til nå, og jeg vet at veien videre vil bli like interessant og belønnende, cant wait - lets GO. -Account Executive, jobber på Oslo-kontoret i Scrive

Arbeidsoppgaver

 • Jevnlig kontakt med ulike interessenter i selskapet, styre parallelle prosesser mellom avdelinger og nøkkelpersoner i Salg, Juridisk og IT
 • Lede salgsprosesser i samarbeid med interne ressurser fra blant annet forsalg, prosjektledere og juridisk ekspertise
 • Holde produktdemonstrasjoner og webinar, delta på ulike events og alltid se etter nye spennende potensielle samarbeid og muligheter.
 • Utvikle og bygge en salgsbase for å sikre kontinuerlig vekst ved å kombinere inbound leads, kalde telefoner, sosiale medier, e-post kampanjer, markedsundersøkelser med mer

Vi søker deg som

 • Har minst 1 – 3 års erfaring fra lignende salgsroller og kan vise til gode resultater fra B2B salg
 • Har stor interesse for teknologi og forstår komplekse løsninger
 • Evner å se ulike løsninger spesielt tilpasset din kunde - alle kunder er forskjellige
 • Flytende språkkunnskaper i engelsk og norsk muntlig og skriftlig

Dine personlige egenskaper

 • Utholdende - Du har evnen til å legge igjen den tid og engasjement det kreves for å nå mål, uavhengig av resultat
 • Modig - Du takler ukjente situasjoner godt, fremstår som selvsikker og tillitsskapende
 • Resultatorientert - Du identifiserer og setter utfordrende mål for å drive ditt arbeid og dine resultater fremover
 • Initiativrik - Du identifiserer aktiviteter, oppgaver eller løsninger som må implementeres før det blir forespurt av andre

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Heltid, 100 % fast
 • Plassering: Oslo sentrum
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Scrive har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Julie Tangen i Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Scrive ble grunnlagt i 2010 og ble raskt markedsledende innen elektroniske signeringsløsninger i Norden. Med kunder i over 30 land, er Scrive i dag en kjent innovatør innen arbeidsprosessautomatisering som krever elektronisk signering og digital identitetsverifisering. Over 2000 kunder bruker deres løsninger i mer enn 40 land, og de spesialiserer seg innen sektorer som blant annet telekommunikasjon, finans og bilindustri.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen