Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Sikkerhetsrådgivere som forstår mennesker, forretningsdrift og IT

Oppdragsgiver: Knowit

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 2400 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker deg som vil være med å skape en sikker digital verden. Hos oss i Knowit Secure har vi mye å gjøre og ser at det er flere spennende oppdrag vi gjerne vil ha!

Før sommeren har vi derfor som mål å ansette (minst) 4 nye konsulenter: Vi er i utgangspunktet på jakt etter 2 junior- og 2 konsulenter/seniorkonsulenter, men det kan være aktuelt å ansette flere dersom vi finner gode kandidater.

Fristen for å søke er 26. april og søknader behandles fortløpende.


Hvem er vi?

Knowit Secure er et selskap som spesialiserer seg på IT- og informasjonssikkerhet, og jobber for at det digitale samfunnet skal bli sikrere. Vi gjør dette ved å levere et bredt spekter av tjenester som rådgivning, risikovurderinger, sikkerhetsrevisjoner, penetrasjonstester, opplæring og holdningsskapende arbeid til eksterne kunder og internt i Knowit konsernet.

Knowit Secure hører hjemme i Knowit Insight med mer enn 300 konsulenter med spesialkompetanse innen en rekke ulike fagområder (IT- og informasjonssikkerhet er et av disse). Vi i Knowit kombinerer god forretningsforståelse med teknisk ekspertise og hjelper kunder med å ta riktige beslutninger.

Vi ønsker en balansert kjønnsfordeling i selskapet og oppfordrer derfor kvinner til å søke.


Hva er det vi ser etter i en juniorkonsulent?

Du har, eller er i ferd med å avslutte, en bachelor eller mastergrad som er relevant for IT- og/eller informasjonssikkerhet.

Som juniorkonsulent vil du inngå som en del av et team hvor du sammen med andre skal løse oppgaver for våre kunder. En konsulent/seniorkonsulent vil ha det overordnede ansvaret for leveransen, men du vil umiddelbart få ansvar for egne arbeidsoppgaver og delleveranser.

Du vil i løpet av høsten delta i et deltidsprogram som leder frem til en CISSP eller CISM sertifisering sammen med andre fra Knowit Secure i Norge og Sverige. I løpet av kurset vil du få undervisning fra interne og eksterne konsulenter med ekspertise og erfaring på de ulike områdene som dekkes.


Hva med deg som er/kan bli en konsulent eller seniorkonsulent?

Utdanningen din er ikke nødvendigvis det vi vektlegger mest, men det er fint om du har en høyere, relevant, utdanning. Det er en fordel om du har flere års erfaring med IT- og/eller informasjonssikkerhet, eller har jobbet med IT en god stund - som utvikler, arkitekt, tester, eller annet. Det viktigste er at du brenner for IT- og informasjonssikkerhet og kan (over)bevise oss om dette.

Som konsulent/seniorkonsulent regner vi med at du er selvgående etter kort tid og kan gjennomføre oppgaver og oppdrag mer eller mindre på egenhånd. Du vil selvsagt ha resten av Knowit Secure teamet i ryggen når du måtte ha behov for å diskutere eller ønsker å få råd. Kanskje ber vi deg ta hånd om mindre erfarne konsulenter, kanskje blir du en del av et team som en ekspert/spesialist? Hvordan hverdagen blir får vi finne ut av sammen - det kommer an på oppdrag, personlige ønsker og vårt behov.

Uansett erfaringsnivå:

Som konsulent hos oss forventer vi at du ikke er redd for forandring og synes det er morsomt å lære siden du over tid kommer til å jobbe med ulike kunder, ulike bransjer og ulike teknologier. Det er helt OK å si "Det vet jeg ikke" - og deretter gjør ditt beste for å finne ut av det.

Nysgjerrighet er viktig - du må raskt sette deg inn i mer eller mindre komplekse problemstillinger, forstå hvorfor ting gjøres på bestemte måter, hvem som er involvert, og hvilke krav og retningslinjer som legges, eller må legges, til grunn for løsningene.

Vi tar det for gitt at du har en sterk interesse for teknologi,og vi forventer at du skaper gode relasjoner til våre andre ansatte og de du jobber sammen med ute hos våre kunder.

Du må:

  • kunne kommunisere godt, både muntlig og skriftlig, med våre kunder på norsk og engelsk.
  • kunne sikkerhetsklareres i Norge.


Hos oss får du kolleger som er faglig sterke og svært hyggelige (synes vi selv), og som liker å dele av sin kunnskap og ikke er redde for å lære. Du vil få en variert og spennende hverdag med stadig nye utfordringer.

Vi prøver å skape et godt fellesskap selv om vi ofte bruker mer tid hos våre kunder enn på vårt eget kontor. For eksempel har Knowit en sosialkomité som er kjent for sine kreative arrangementer.

Du vil få kurs og sertifiseringer som behøves for å henge med i bransjen og hjelper deg med å nå dine karrieremål.

Kontoret ligger i flotte, nye, lokaler sentralt i Oslo.

Vi har fleksitidsordning og veldig gode forsikrings- og pensjonsordninger.


Høres dette interessant ut? Har du spørsmål eller vil du slå av en prat? Ta kontakt med en av oss, for vi vil gjerne høre fra deg!

Frank Arne Stamland (Konsulentsjef - security governance) på 905 76757, eller frank-arne.stamland@knowit.no.

Bjørn-Are Karolius (Konsulentsjef - risk management and security architecture) på 91303072 eller bjorn-are.karolius@knowit.no

Jorunn Terjesen (Daglig leder) på 99 28 29 35 eller jorunn.terjesen@knowit.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen