Teleplan Consulting søker virksomhetsarkitekter, systemarkitekter, løsningsarkitekter og sikkerhetsarkitekter

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
4
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Savner du et faglig sterkere og mer fokusert miljø av erfarne arkitekter, prosjektledere og kollegaer som du kan lære av, trekke på og dele erfaringer med.

Vi har et av Norges sterkeste arkitekturmiljøer med erfarne virksomhetsarkitekter, løsningsarkitekter, systemarkitekter og sikkerhetsarkitekter. Vi jobber blant annet med virksomhetsarkitektur for helsesektoren, sikkerhets- og plattformarkitektur for Forsvaret, Politiet og Telenor, og løsningsarkitektur for Skatteetaten. Vi har et mer fokusert faglig miljø av likesinnede som skiller oss fra de fleste andre.

Hos oss kombineres ofte rollen som arkitekt med en grad av prosjekt- og prosessledelse.

Vi har gode faglige diskusjoner om reelle, krevende problemstillinger. Vi er likeverdige, vi respekterer hverandre og vi tør være åpne – fordi vi er trygge på hverandre. Da bruker vi hverandre på en helt annen måte enn i de fleste andre større konsulentselskapene. Vi har tilgang til mange av de mest utfordrende prosjektene og arkitekturutfordringene i Norge.

Vi skiller oss ut på faglig kompetanse og erfaring. Vi stiller større krav til faglig bakgrunn enn de fleste, og vi setter kontinuerlig læring i system som også er tilpasset den enkelte konsulent.

Du har en høyere IT-rettet utdannelse, fortrinnsvis på Masternivå. Du har jobbet med IT/digitaliseringsprosjekter i minst 8 år, hvorav arkitektur i mer enn 4 år. Det er en stor fordel om du har konsulenterfaring, gjerne mot offentlig sektor, og at du liker å jobbe i prosjekter. Det er ingen ulempe om du også liker å drive prosesser og prosjekter kombinert med arkitektur.    

Vi tilbyr et faglig og sosialt miljø utenom det vanlige, med betingelser og goder som står i samsvar med det faglige høye nivået vi er kjent for. Hos oss jobber det bare ansvarsfulle og erfarne rådgivere. Da trenger vi ikke unødvendig byråkrati eller regler. Vi stoler på hverandre. Våre konsulenter setter pris på fleksibiliteten, friheten og det vi skaper av verdier for kundene våre.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med Capus, ved Arne Henning Underdal-Loktu (91 13 14 14/ arne.loktu@capus.no) eller Ida Samuelsen (99 42 83 81/ ida.samuelsen@capus.no).

Om Teleplan Consulting

Teleplan Consulting er et av Norges mest erfarne og anerkjente konsulentselskaper.

Våre erfarne prosjektledere, rådgivere og arkitekter er opptatt av å gjøre en forskjell. Vi bistår offentlig forvaltning med bedre digital samhandling og innbyggerfokus. Vi jobber for et helsevesen som kan behandle flere pasienter. Vi bistår Forsvaret med digitalisering og sikkerhet. Vi er engasjert i moderniseringen av kollektivtrafikk og samferdsel. Vi bistår energiselskaper med grønn energi, og vi bistår telesektoren med sikker kommunikasjon til landets innbyggere. Våre kunder skal bidra til et bedre samfunn.

Om arbeidsgiveren

Teleplan Consulting er et av Norges mest erfarne og anerkjente konsulentselskap. Helt fra 1959 har Teleplan drevet konsulentvirksomhet, skapt innovasjon og utviklet løsninger for noen av de største virksomhetene i Norge. Teleplan Consulting er et konsulentselskap bestående av ca 30 erfarne prosjektledere og rådgivere som bistår offentlig og privat virksomhet med digitalisering.

Vår kjernekompetanse er prosjektledelse, arkitektur og informasjonssikkerhet. Vi er samarbeidspartner for sentrale aktører i det norske markedet, som Forsvaret, politiet, helsesektoren, samferdsel, teleselskapene, de store offentlige virksomhetene, Oslo kommune, samt et utvalgte større, private virksomheter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen