Søker Nettverksarkitekt STIM Modernisering av Nett

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Oppstart, omfang og varighet

Oppdraget vil ha oppstart 23.03.20 og vare frem til 31.12.20, med mulighet for opsjon frem til 30.06.21.

Oppdragsgiver ønsker en konsulent i 100% stilling.


Arbeidsoppgaver

Konsulenten skal lede/koordinere en liten gruppe fagekspert er i Sykehuspartner HF og sammen med disse definere og spesifisere arkitektur og funksjoner for moderniserte LAN i sykehusene og foretakene i Helse Sør-Øst RHF. Dette arbeidet skal omfatte både selve infrastrukturen og tilhørende drifts- og vedlikeholdssystemer. Arbeidet må videre etablere løsninger som er hensiktsmessige i forhold til et fremtidig WAN realisert på Norsk Helsenett SFs nasjonale stamnett. Med utgangspunkt i resultatene fra dette arbeidet skal konsulenten:


 • Bistå inn i en etterfølgende anskaffelsesprosess som følger:
  • Lede/koordinere og delta i arbeidet med å ta frem den delen av konkurransegrunnlaget som spesifiserer de tekniske og operasjonelle kravene til en modernisert nettverksinfrastruktur, herunder driftsverktøy og driftssystemer, ved sykehusene og foretakene i Helse Sør-Øst RHF,
  • bistå i utviklingen av tilbuds- og leverandørevalueringsmodellen for de tekniske og operasjonelle delene av tilbydernes besvarelser, 
  • lede/koordinere og delta i evalueringen av tilbydernes tekniske besvarelser og løsningsforslag og leverandørdialogene knyttet til dette,
  • bistå med å ferdigstille leveransespesifikasjonene i avtalene med den/de valgte leverandøren(e).
 • Bistå med å utvikle teststrategier og testspesifikasjoner for akseptanse av leveranser av moderniserte LAN.


Erfaring og kompetanse

Sykehuspartner HF søker en seniorkonsulent med følgende kompetanse og kvalifikasjoner:


 • Spesialist med erfaring fra arkitektrolle eller tech lead i store moderniseringsprogrammer og / - eller prosjekter med tilsvarende omfang og kompleksitet innenfor modernisering, standardisering og konsolidering av nettverksinfrastruktur (både programvaredefinert og tradisjonell nettverksinfrastruktur).
 • Erfaring med eller evne til å lede/koordinere mindre tekniske arkitekturteam,
 • Meget god teknisk kunnskap nettverksteknologier og protokoller i et lokasjonsuavhengig moderne datasenter.
 • Meget god erfaring med virtuelle nettverksteknologier og programvarebaserte nettverksteknologier.
 • Kunnskap om routing og switching
 • Erfaring med teknologi og produktporteføljer fra ledende leverandører innen nettverksinfrastruktur og innen automatisering og orkestrering av infrastruktur
 • Meget god kunnskap og erfaring med nettverksplanlegging, redundans - og sikring av nettverksinfrastruktur.
 • Kjennskap til arkitekturrammeverk og verktøy som TOGAF og Archimate.
 • Erfaring med å utarbeide dokumentasjon både på overordnet nivå og ned til et detaljert teknisk nivå.
 • Erfaring fra store anskaffelsesprosesser, herunder erfaring med kravspesifikasjon, tilbudsevaluering og leverandørdialog
 • Systematisk, strukturert og analytisk sterk
 • Solide samarbeidsevner 
 • Meget solide muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen