Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du nyutdannet og teknologiinteressert? Søk vårt graduate-program innenfor forretningsrådgivning!

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.03.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Er du en talentfull, profesjonell og engasjert nyutdannet? Ønsker du å ha stor påvirkning når det kommer til å skape og transformere bedrifter til å kunne ta innover seg fremtidens teknologi og behov? Som en del av vår Business Analysis Group (BAG), vil du bli del av et unikt program som er designet spesifikt for å gi deg muligheten til å lære og vokse innenfor forretningsrådgivning.
Som en del av Capgemini Invent, vil du i team med andre kollegaer jobbe med kunder for å endre og drive topplinjevekst gjennom digital innovasjon og smidig leveranse, samtidig som en vil rigge organisasjonen for å prestere bedre i en teknologidrevet fremtid.


Hvem ser vi etter

 • Nyutdannede, eller unge arbeidstakere med 1-2 års erfaring
 • Relevant arbeidserfaring og/eller frivillig arbeid
 • Mastergrad (eller høyere) med sterke akademiske resultater
 • Engasjement og forståelse for hvordan ny teknologi og/eller smidige måter å jobbe på kan akselerere en bedrifts digitale agenda
 • Robuste analytiske ferdigheter (kvantitative og kvalitative)
 • Sterke kommunikasjonsferdigheter, både i norsk og engelsk
 • Internasjonal erfaring
 • Evnen til å etablere og utvikle profesjonelle relasjoner
 • Høy personlig driv og fokus på kvalitet
 • Evne til å lære og vokse i vår organisasjon


Hva tilbyr vi

 • Et tverrfaglig selskap, som samarbeider med markedsledende kunder
 • En bratt læringskurve, tydelig karrierevei og støtte for å utvikle seg til en suksessfull forretningsrådgiver
 • Kontinuerlig læring og utvikling gjennom kurs, trening og mentorprogrammer, eksempelvis på vårt Capgemini University i Paris
 • En unik samarbeidskultur, tverrfaglige tilnærming, solide bransjekunnskap og evne til å levere ende-til-ende gjennom hele Capgemini-gruppen
 • En kultur som gir de ansatte muligheten til å selv skape sin fremtid. I tillegg tilbyr vi en varm og velkommen arbeidsplass med mange sosiale aktiviteter
 • Konkurransedyktige betingelser


Annen informasjon
Startdato for Graduate-programmet er August 2020 eller Januar 2021.
Vennligst legg ved søknadsbrev, CV, stemplede akademiske vitnemål (inkludert VGS), og annen relevant informasjon. Du kan skrive søknadsbrevet ditt på norsk eller engelsk..
Søknadsfristen er 29.mars, men søknader vurderes fortløpende.
Om du har spørsmål, vennligst kontakt vår HR Koordinator, Bente Hvistendahl på: cginvent.no@capgemini.com

Om arbeidsgiveren

Med mer enn 6000 ansatte i over 15 land er Capgemini Invent en del av Capgemini-gruppen som en av Norges ledende aktører innen Management Consulting . Capgemini Invent er også en ledende global aktør innen strategi og transformasjon innen ulike fagområder. Vi kombinerer vår globale bransjekunnskap med inngående fagkompetanse, og støtter våre kunder fra strategi til implementering. Capgemini Invent samarbeider med toppledelsen i virksomheter for å løse deres mest presserende problemstillinger med et sterkt engasjement for å levere varige resultater. Vi kombinerer faktabaserte analyser med et sterkt fokus på mobilisering av organisasjonen for å sikre en vellykket implementering. I Norge har vi rundt 180 ansatte som jobber på prosjekt i privat og offentlig sektor fordelt på kontorer i Oslo og Stavanger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen