Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Performance spesialist med kunnskap innen cloud for marketing

Oppdragsgiver: Knowit

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 2400 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi leter etter en erfaren marketing spesialist med teknisk kompetanse og en sterk interesse for cloud. Knowit Experience tror hardt på at ved å skape en datadrevet kundereise, skaper vi den beste opplevelsen for våre kunders kunder. Derfor er vi ute etter deg som ser det som helt naturlig å koble markedsføringskanalene, enten det er Google Marketing Platform, Google Ads, Facebook eller annet, opp mot relevant data. Vi har landets kanskje beste analyse-miljø og satser også tungt innen cloud. Dette kombineres med Nordens største digitalmiljø, bestående av utvikling, design og digital transformasjon.

Vårt Performance-team består av erfarne markedsførere med lang fartstid innen bransjen. Vi dekker alle de tradisjonelle Performance-kanalene, digital rådgivning, SEO og innholdsrådgivning/produksjon. Nå er vi altså ute etter deg som kan være med å skape et fagmiljø som vil bli enda tettere knyttet opp mot de tekniske og skybaserte mulighetene som allerede finnes på huset. Du vil også fungere som bindeleddet mellom teknisk analyse, cloud, utvikling og marketing. Det er naturlig at denne rollen vil være fagspesialist innen Google Marketing Platform og/eller Google Ads og helst har du erfaring med feed-management. Du vil ha en egen portefølje med kunder, men som fagspesialist også bidra inn i andre prosjekter ved behov. Rollen vil ha stor påvirkning på innkommende prosjekter, da din kompetanse veier tungt ved innsalg.

Knowit er opptatt av å sette folk og fag i fokus. Vi ønsker ansatte som jobber med det de brenner for og etterstreber å tilrettelegge for dette. Derfor tilbyr vi også gode interne utviklingsmuligheter gjennom deltakelse på kurs og seminarer. Som ansatt hos oss vil du få konkurransedyktige betingelser, bli en del av vår kollektive pensjonsavtale, få gode forsikringsordninger og tilbud om årlig helsesjekk.

Høres dette ut som en spennende mulighet for deg? Send søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat. Jeg er alltid nysgjerrig på å møte dyktige fagfolk og du kan nå meg på 97 71 72 81 og morten.bergestad@knowit.no.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen