Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du prosjektlederen som kan holde overblikk over produkter som brukes både i verdensrommet og på havbunnen?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Du finner dem forsåvidt mange steder i mellom, også. I droner og fly, på båter og skip, og i store kjøretøy. Systemene vi produserer brukes blant annet til å samle, ta vare på og distribuere informasjon i komplekse settinger med liten til ingen feilmargin. Med hele verden (og et lite stykke utenfor) som vår markedsplass ser vi en økende etterspørsel etter våre produkter, samtidig som kravene til kvalitet og teknologisk nytenkning er under konstant endring. Derfor behøver vi nå en prosjektleder med sterke tekniske ferdigheter som evner og er motivert for å ha oversikt over prosesser hvor det er mange brikker i bevegelse på en og samme tid.


Hos oss blir dette ditt ansvar:

I Galleon jobbes det med med mange prosjekter parallelt, og både prosjekter og kundeforhold kan ha tidsaspekter på flere år. De prosjektene vi involverer deg i vil innebære nyutvikling og/eller relativt høy teknisk kompleksitet. Vi vektlegger å være et høykompetent ingeniørmiljø, og som en del av vårt maskineri er det din jobb å ettersørge fremgang og målrettethet i alle ledd av en prosess – men foruten det har du også gode nok tekniske ferdigheter til å kunne delta i diskusjoner om sånt som ytelse, testing og relativt detaljerte produktspesifikasjoner. De fleste av våre prosesser er allerede tydelig definerte, og det er din jobb å sørge for at de følges. Dine oppgaver blir blant annet å;


 • Delta som teknisk ressurs i salgsprosesser, blant annet ved kostnadsestimering
 • Være kontaktpunkt i prosjekt mot utviklere og øvrig produksjonsapparat
 • Følge opp og ettersørge fremgang i enkeltprosjekter gjennom jevnlige statusmøter og annen kommunikasjon
 • Fungere som teamleder for involverte utviklere
 • Fange opp og håndtere eventuelle utfordringer
 • Fange, evaluere og spesifisere produktkrav – og vurdere hvilke som er mer/mindre kritisk
 • Bestille og følge opp testprosesser
 • Kommunisere med stakeholders


For å få til det, tror vi at du:

 • Har jobbet implementerende i en ingeniørstilling i alt fra ett til ti år, eller kommer fra en bakgrunn som prosjektleder innen produktutvikling
 • Har erfaring med å designe hardware eller hardware-nær-software, og forstår arkitekturen i en datamaskin
 • Har erfaring med å planlegge og/eller gjennomføre verifikasjonstester av produkter
 • Har noe erfaring med å programmere i C eller lignende språk
 • Er vant til å tenke kritisk rundt tekniske krav og avgjørelser
 • Er selvgående, informasjonssøkende og motivert for å jobbe i vår bransje
 • Kan snakke og skrive flytende engelsk på høyt nivå
 • Kan sikkerhetsklareres


Det kan hende du ikke har jobbet som prosjektleder før, men dersom du er teknisk dyktig innenfor relevante områder, og er motivert for å gå over i en slik rolle, kan vi gi deg en god arena for å ta et viktig karrieresteg.


Hos oss:

Ett av våre viktigste mål er å bygge og ta vare på et høykompetanse-ingeniørmiljø i Norge. Vi er et lite selskap som leverer produkter til noen av de største prosjektene menneskeheten driver med – og vi tror det er dette Norge skal leve av når oljen tar slutt. Samtidig som vi er opptatt av å anskaffe, utvikle og beholde kompetanse, ønsker vi også at folk skal jobbe her fordi det er trivelig. Vi tror helt enkelt at lykkelige folk jobber bedre enn ulykkelige folk. Derfor har vi;


 • Et arbeidsmiljø med stor fleksibilitet, som scorer svært bra på medarbeiderundersøkelser og har lav turnover
 • Kontorer med kakao og nerdebrus (Urge) i skapet
 • Kort vei til beslutning, rom for å utfordre beskjeder
 • Rask vekst som gir gode karrieremuligheter for den rette
 • Godt budsjett for kurs og videreutdannelse
 • Gode opplæringsprosesser
 • Mer eller mindre planlagte sosiale initiativer


Høres dette ut som noe for deg?

Vi trenger ikke søknadsbrev, bare nok informasjon om deg til å kunne vurdere din erfaring. Bruk skjemaet til høyre for å sende oss din CV og/eller LinkedIn-profil. Kontakt gjerne Arve Nøstdahl eller Maria M. Nesseth hvis du lurer på noe – du når oss på arve@cruit.no / 901 71 625 eller maria@cruit.no / 901 70 114.


Logo


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen