Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du svensktalende med en interesse for markedsføring og salg?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

inzpire.me søker nå sin nye Sales Development Manager til sitt team som skal jobbe ut mot det svenske markedet. Kan du tenke deg å jobbe i en start-up som jobber for et samarbeid mellom merkevarer og influensere? Da kan dette være stillingen for deg.

Informasjon om stillingen

Som Sales Development Manager vil du være en del av inzpire.me sitt talentfulle team som har ansvar for selskapets vekststrategi, og jobber med å utvikle selskapets kundebase. Du kommer til å være den første kontakten mellom Inzpire.me og potensielle nye kunder og har som oppgave å forklare verdien av deres produkter.

Til tross for at de er en start-up finnes inzpire me allerede i over 100 land. De er opptatte av utvikling både av selskapet og for sine ansatte, og som Sales Development Manager er mulighetene mange. Kultur er veldig viktig for selskapet, og det er et stort fokus på samarbeid i teamet.

Arbeidsoppgaver

 • Bruke ulike research-strategier for å finne potensielle kunder
 • Bygge relasjoner med nye kunder gjennom telefon og mail
 • Samarbeide med salgsavdelingen for å generere forretningsmuligheter
 • Identifisere og lage lister over potensielle varemerker og byråer

Du blir tilbudt

 • Å være en del av en raskt voksende tech-startup
 • Stor grad av individuell selvstendighet og ansvar
 • Muligheter for profesjonell utvikling
 • Frokost og lunsj inkludert, i tillegg til fredagsvafler

Vi søker deg som

 • Er svensktalende og skriver godt svensk
 • Har gode ferdigheter i engelsk både skriftlig og muntlig
 • Gjerne har erfaring med telefonsalg
 • Det viktigste er hvordan du er som person. Inzpire.me ser etter deg som er opptatt av å oppnå resultater, er samarbeidsvillig og løsningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: kl 08-16
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. inzpire.me har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Siden 2016 har inzpire.me forenklet samarbeidet mellom Influencere og merkevarer over hele verden, noe de kaller å «humanize marketing.» De brenner for sosiale medier, og siden starten har de sett hvordan Influencere skaper et stort engasjement for forskjellige merker gjennom kreativt innhold. Til tross for at de er en start-up finnes de allerede i 100 forskjellige land.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen