Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Student med talent innen grafisk design?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I samarbeid med PlayAd Media Group er Academic Work på jakt etter deres nye talent innen grafisk design. I rollen vil du være sentral i å utforme digitale reklamekampanjer for ledende merkevarer i næringslivet. Kan du vise til freelance-prosjekter ved siden av studier, kombinert med å håndtere iMovie og Adobe-pakken som daglige arbeidsverktøy?

Informasjon om stillingen

I rollen som produksjonsassistent vil du tre inn i en faglig kompetent arbeidsgruppe på 8 ansatte. PlayAd tilbyr sine kunder utforming og gjennomføring av digitale reklamekampanjer gjennom online videoannonsering.

En typisk arbeidshverdag vil bestå i at du "kobles på" en av selskapets dyktige selgere. Selgeren kommer med tekst og bilde/videomateriale fra kunden som skal benyttes i den aktuelle reklamekampanjen. Deretter vil du som grafisk designer sette sammen en filmloop ved hjelp av iMovie. Videre vil du bruke Photoshop, InDesign eller Illustrator etter hva du er komfortabel med, til å legge på elementer som blant annet tekst og bannere. Når forslaget til kampanje er klar leveres dette til selger som igjen presenterer forslaget til kunden. Deretter vil det være eventuelle revisjoner av kampanjen, før man lander et endelig utkast.

Med dette nevnt er det viktig at du er en person som trigges av arbeid preget av mye finpuss og konstruktive tilbakemeldinger på eget arbeid. Du må ha en naturlig lidenskap for grafisk design, samt en god teknisk forståelse.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide digitale reklamekampanjer gjennom online videoannonsering mot bedriftsmarkedet
 • Sammensetning av video- og tekstmateriale ved hjelp av iMovie/Premiere og Photoshop/Illustrator/InDesign
 • Presentere visualiserende skisser gjennom XD som kan sendes til kunder
 • Tett samarbeid med salgsavdelingen og ut mot sluttkunden. Bistå i kundemøter og bygg nettverk med reklame- og mediebyråer.
 • Andre grafisk designer-relaterte oppgaver, som produksjon av showreels, julekort, prisliste, månedens kampanje o.m.

Vi søker deg som

 • Studerer grafisk design eller tilsvarende studieretning
 • Er vant til å jobbe i verktøy som iMovie og Adobe-pakken
 • Kan vise til freelance-prosjekter eller annen relevant arbeidserfaring med grafisk design
 • Evner å sette deg inn i ulike kundecase raskt på egenhånd
 • Har en uredd tilnærming til kreativitet og tør å utfordre andre i en arbeidsgruppe med dine meninger
 • Er fleksibel til å jobbe mer og mindre i visse perioder
 • Kommuniserer svært godt både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk

Annen informasjon

 • Oppstart: April 2020
 • Arbeidsomfang: Deltid 10-20%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. PlayAd har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Stillingen har i første omgang et omfang på 6 måneder, men for rett kandidat vil det være flere karrieremuligheter og ansvarsområder på deltid i rollen utover dette.

Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor. Vi vurderer søknader fortløpende og vil ta en avgjørelse så snart vi har funnet rett kandidat.

Informasjon om bedriften

PlayAd Media Group ble lansert i Sverige i 2009, og er en av pionerene innen online videoannonsering. Selskapet tilbyr i dag innovative løsninger på alle digitale plattformer. Det norske kontoret ble etablert høsten 2013.

PlayAd Media Group har opplevd sterk vekst de siste årene. I 2013 ble de blant annet kåret til det femte raskest voksende selskapet av Deloitte, i deres Technology Fast 50-rangering i Sverige. Selskapet har i dag 50 medarbeidere fordelt på Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen