Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Matiq søker SAP rådgiver Master Data Management

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Nortura gjennomfører nå den største digitale transformasjonen i selskapet sin historie, hvor hele virksomheten bytter til SAP sin ERP plattform. SAP løsningen vil ta i bruk tilnærmet alle moduler i SAP sin ERP plattform. Den vil derfor dekke store deler av selskapets verdikjede.

I tillegg har Nortura valgt Salesforce som sin CRM plattform, og vil i løpet av det neste året gjennomføre et omfattende CRM prosjekt som både innbærer oppgradering av eksisterende CRM løsning og implementering av Salesforce på nye områder. Drift og videreutvikling av disse løsningene vil være blant Matiqs viktigste oppgave de neste årene.

Derfor søker vi:

Master Data Management arkitekt

Innføring av SAP som strategisk forretningsplattform og satsing på digitalisering og analytics stiller høye krav til MDM området. Datakvalitet og enkelhet er kritisk i strukturer der mange datakilder vil inngå i en kompleks arkitektur. Dataflyt vil foregå på tvers av løsninger gjennom mange grensesnitt til både SAP og andre applikasjoner.

For å styrke MDM området skal Matiq ansette en MDM arkitekt som vil jobbe tett med både forretning, prosjekter og forvaltning. MDM arkitekten vil være et faglig fyrtårn innen sitt område og bidra med spisskompetanse og erfaring fra tilsvarende rolle.


Sentrale oppgaver er:
 

 • Bidra til koordinering og samhandling mellom ulike forretningsområder for å sikre masterdatakvalitet i og på tvers av SAP moduler og andre applikasjoner.
 • Delta i prosjekter for utvikling og realisering av digitale løsninger hvor masterdata har en avgjørende betydning i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning
 • Initiere og gjennomføre forbedringstiltak innen MDM
 • Rådgivning i forbindelse med videreutvikling av Masterdata i prosesser og organisasjon, samt støtte til gjennomføring av prosjekter.
 • Utvikle krav og målbilder til bruk i rapportering samt bidra i design av analyseløsninger.


Ønsket bakgrunn og egenskaper:
 

 • Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå.
 • Dyp forståelse for MDM, SAP erfaring en fordel
 • Erfaring med bruk av MDM verktøy  
 • Erfaring fra analytisk rapportering samt data konsolidering og harmonisering.    
 • Evne til å se og utvikle medarbeidere og kollegers potensiale og motivere til endring.
 • Evne til å jobbe strukturert og tenke helhetlig
 • Erfaring med prosjektledelse og endringsledelse
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.         
 • Lang og relevant erfaring kan kompensere for utdanning.


Hva kan vi tilby?
 

 • Et faglig sterkt, og inkluderende arbeidsmiljø med stor takhøyde
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidstid
 • Subsidiert kantine, bredbånd og mobil


Rollen vil rapportere til gruppeleder for arkitektur.
Arbeidssted: Oslo, andre lokasjoner kan vurderes.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte: 

– Partner, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14 / e-post: al@capus.no
– Seniorrådgiver, Per Haakon Flottorp tlf: 90 47 83 33 / e-post: phf@capus.no
– Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81 / e-post: is@capus.no 
– Researcher Malene Tunold på tlf: 93 28 02 95 / e-post: mt@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Nortura er et av Norges største selskaper med mer enn 25 milliarder i omsetning og 5200 ansatte. Nortura er leverandør av kjøtt og egg i Norge gjennom merkevarene Gilde og Prior. Selskapet er representert på over 20 lokasjoner og har sitt hovedkontor på Løren i Oslo.

IT tjenestene til selskapet leveres av datterselskapet Matiq AS som har omtrent 100 ansatte og er representert ved mange av selskapets lokasjoner. Fokusområder for Matiq er å være Norturas IT partner og bidra til Norturas konkurransekraft gjennom effektiv drift og god forståelse for Norturas verdikjede.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen