Er du arkitekt og ønsker å være med oss å forme fremtiden?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
13.04.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Capgemini søker selvgående, engasjerte og dyktige arkitekter med businessteft som forstår samspillet mellom informasjons-, forretnings-, applikasjons- og teknologi-lag i en helhetlig arkitektur.

Du liker å være pådriver for å utvikle innovative og kreative løsninger med fokus på kundens behov, snakker godt med mennesker både med teknisk og funksjonell bakgrunn, og er god til å omsette behov til tekniske løsninger.

 

Hva får du jobbe med?

Som arkitekt vil du jobbe tett sammen med forretningssiden og prosjektledere, bidra til modernisering av IT porteføljen fra et arkitekturperspektiv. Du liker å se nye muligheter i markedet for å støtte forretningssiden på IT, og kan utarbeide konsepter og proof of concepts for å løfte kunden videre i en digital transformasjon.
Du vil være ansvarlig for å vurdere nye eller endrede IT-behov i organisasjonen i samarbeid med systemeiere, og utarbeide analyser, løsningsbeskrivelser, kravspesifikasjoner og business case ved behov. Som arkitekt forventes det også at du er med i utviklingen av modell og prosesser for utvikling, implementering, forvaltning og drift hos kunde.

 

Hvorfor bør du velge Capgemini?
Capgemini driver den digitale transformasjonen hos kundene i både offentlig og privat sektor. Innen helse jobber vi med samfunnsnyttige løsninger som påvirker hvordan ulike helsetjenester blir effektivisert og tilbudt ut i markedet. I energi sektoren bistår vi kundene med å effektivisere prosessene og drift av forretningene for å redusere CO2 utslipp. I det offentlig bistår vi med blant annet å designe skyløsninger som resulterer i at tjenester kan bli behandlet raskere og sikrere, for å nevne noe av det spennende vi jobber med.

Du får jobbe med motiverte kolleger og sterke, aktive fagmiljøer på tvers av ulike felt, teknologier og disipliner. Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere og utvikling. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karriereplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs. Mulighetene for å utvide din egen teknologihorisont har aldri vært større!


Din bakgrunn:

  • Minimum fem års erfaring fra IT- og forretningsrådgivning
  • Høyere utdanning innen IT, økonomi eller ingeniørfag
  • Sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Du søker ny kunnskap og liker å dele av din kompetanse
  • Gode samarbeidsevner og jobber like godt selvstendig som i team
  • Erfaring/kjennskap til skyteknologier, integrasjoner, DevOps, agile rammeverk og sikkerhet. Gjerne erfaring innen helse og/eller retail bransje

 

Høres dette interessant ut?

Du er mer enn velkommen til å sende din søknad og CV til oss.
Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men ble nysgjerrig? Ta kontakt for en uforpliktende prat med Inge Holmen, Senior Manager Talent Acquisition, på telefon 969 02 109.
Din henvendelse holdes konfidensiell.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen