Frontendutvikler

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og brenner for eget fagfelt.
Som del av teamet vil du aktivt kunne bidra til at de forskjellige tjenestene understøtter Braathens ITs virksomhet på en effektiv og optimal måte. Hverdagen består av interessante og utfordrende oppgaver, med gode faglige utviklingsmuligheter. Du vil kunne jobbe med virksomhetskritiske prosjekter i et internasjonalt, stimulerende og godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse.

Det blir stadig viktigere å tilby den beste kunde- og brukeropplevelsen. Derfor ønsker vi nå å ansette en klientutvikler som først og fremst er programmerer, men som også er opptatt av å lage gode, effektive og brukervennlige grensesnitt. Vi kombinerer web- og appteknologier som vi leverer fra moderne skyløsninger.
Vi har erfarne og flinke seniorutviklere, så dette er et ypperlig sted for en med mindre erfaring som ønsker å lære og ta et steg videre i karrieren.
Frontend integrasjon gjøres via Rest/Json og serverside forretningslogikk er skrevet i Java over Oracle.

Arbeidssted er Lysaker og vi tilbyr parkering til alle ansatte med lading til el-bil, ytelsesbasert pensjon, et godt arbeidsmiljø og sosiale arrangementer. Kjernetiden er mellom 9 og 15. I tillegg får de ansatte billetter til Dyreparken i Kristiansand og tilgang til Braathens IT’s 2 ferieleiligheter på Mallorca.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring med klient-teknologier og rammeverk som Javascript, Angular, React/React Native, native apps (iOS/Android), NodeJS og HTML og CSS.
  • Opptatt av å lage gode, effektive og brukervennlige grensesnitt

Personlige egenskaper

  • Trives godt med å jobbe i team
  • Evne til å bygge gode relasjoner og samarbeidsformer
  • Gode analytiske evner
  • Strukturert
 

Om arbeidsgiveren

Braathens IT ble grunnlagt i 2002 og er en ledende leverandør av kundesentriske og innovative IT-løsninger. Vi tilbyr kommersiell programvare til luftfart og reiseliv som standardiserte produkter.

Som en del av bedriftsgruppen Braathens Aviation, har Braathens IT en solid og omfattende erfaring fra luftfarts- og reiselivsnæring. Selskapet eies av Braganza.

Vi bygger selv og eier programvare som spiller sammen med store internasjonale IT-systemer som Amadeus og Sabre. For våre kunder er våre systemer virksomhetskritiske. Braathens IT utviklet TravelPass-teknologien, noe som gjør det mulig for flyselskaper å tilby de reisende abonnementsprodukter som klippe- og månedskort, for eksempel Trip pass (forhåndsbetalte turer mellom destinasjonen) og Unlimited pass (ubegrensede flyreiser mellom destinasjoner over en viss tidsperiode).
I porteføljen har vi også Internett-reservasjonsmotorer (billettsalg og tilhørende tjenester), Loyalty og Airport Self Service (innsjekkingskiosker og speed-porter), som kjører mer enn fem millioner årlige transaksjoner for kundene.

Våre kunder opererer i Nordeuropa, Midtøsten og USA: SAS, Etihad Airways i De Forente Arabiske Emirater, amerikanske Cape Air og svenske BRA benytter TravelPass. Ambisjonen er å ta en ledende internasjonal posisjon for abonnementsprodukter innen luftfart.
Braathens IT har kontorer på Lysaker i Oslo. Vi retter oss mot luftfart samt reiselivsnæring. Selskapets nysatsning er Reztic, et SaaS som kombinerer reservasjons- og billettsystemer fra forskjellige bransjer. Dette benyttes blant annet av Kristiansand Dyrepark til kjøp av billetter, forestillinger, overnattinger og mer i én brukeropplevelse, både på nett og mobil.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen