Vi søker en Senior Frontend utvikler

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
5
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.04.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Capgemini sitt frontend team ser etter flere dyktige og erfarne konsulenter! Vi leter etter deg som elsker å bruke JavaScript over hele fjøla. Har din hverdag blitt endret av nye EcmaScript versjoner flere ganger? Sitter du daglig å jobber i React, Vue eller Angular prosjekter? Elsker du å teste ut nye verktøy og teknologier innenfor Frontend verdenen?  Hos oss jobber vi daglig med helt ny teknologi, og frontend stackene våre reflekterer dette.


Hva kan vi tilby?

 • Et frontend team som er i rask vekst, med dedikerte kollegaer som brenner for faget og kunnskapsdeling. 
 • Vi har også rundet de fleste sosiale utestedene i Oslo, og fått bevist oss innenfor dart, bowling, radiostyrte biler og minigolf.  
 • Communities innenfor hvert fagfelt med mange arrangementer i året.
 • Noen av Norges største selskaper som kunde, der dine innspill og teknologivalg vil bli hørt.
 • Gode karrieremuligheter innenfor frontend og mobil-utvikling, men også fremtidig karriere innenfor utvikling, teknisk arkitektur, prosjektledelse eller andre retninger du selv ønsker.
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til reiseforsikring, gode pensjonsordninger, uførepensjon, ulykkesforsikring, helseforsikring, gruppelivsforsikring og yrkesskadeforsikring. Vi har også gode betingelser for deg i fødselspermisjon, samt tilbud om gratis helsesjekk. 
 • Tilgang til 6 bedriftshytter som våre ansatte kan benytte på blant annet Hemsedal, Trysil og Hafjell. 


Hvem ser vi etter?

Vi ser etter nye hyggelige kollegaer som ønsker å jobbe som konsulent på noen av Norges største prosjekter. Vi ønsker deg som har erfaring som web- eller mobilutvikler, kanskje erfaring som arkitekt, eller deg som har tatt mange viktige valg i frontend prosjektene du har jobbet på i karrieren din. Om du kjenner deg igjen i noen av disse håper vi du er raskt ute å ta kontakt!

 • Du er allerede en senior innen frontend og ønsker ytterligere spesialisering.
 • Du kan HTML5, CSS3 og JavaScript flytende og liker å holde deg løpende oppdatert på språke og rammeverk. Det er også positivt om du har erfaring med universelle apper basert på React, Angular,TypeScript eller NodeJS.
 • Du har interesse for Progressive Web Apps og blir aldri helt fornøyd med ytelsen.
 • Du er kreativ og løsningsorientert. Kanskje har du til og med en interesse for UX/UI.
 • Du er interessert i å se GraphQL bli implementert i noen av Norges største selskaper.
 • Du har hørt om JAM-stack og får vondt i magen når du ser Wordpress løsninger bli brukt.
 • Du har forståelse for forskjellige CI/CD prosesser, og brenner for selve prosessen ved systemutvikling.
 • Du skriver tester, dokumentasjon og sikrer at koden er ren og klar til å overleveres ved prosjektslutt.

 

 

Høres dette interessant ut?
Du er mer enn velkommen til å sende din søknad og CV til oss.


Ønsker du mer informasjon om stillingen eller fagområdet kan du ta Truls Clark som er teamleder på telefon +47 976 818 90 evt. send e-post til truls.clark@capgemini.com. Eller kontakt Inge Holmen på telefon +47 96902109 for en uforpliktende prat om muligheter i Capgemini
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen