Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du lyst til å bygge samfunnskritiske skyløsninger og jobbe med innovative prosjekter?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.04.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Cloud platforms og teamet i Norge er et strategisk viktig satsningsområde for Capgemini. Vi er i sterk vekst og søker Cloud Engineers til vårt team! Er du interessert i å jobbe med skyløsninger som Azure og/eller AWS samt infrastruktur? Da vil vi komme i kontakt med akkurat deg!

Vi i Cloud platforms teamet driver kundenes digitaliseringsreise og skaper samfunnskritiske skyløsninger tilpasset kundebehov. Våre løsninger spenner fra hybrid til allmennsky, og hjelper store og små kunder i både privat- og offentligsektor.

Som en Cloud Engineer hos oss, bistår du våre kunder i å analysere eksisterende miljø, rådgi om skyplatform, løsninger, definere arkitektur, transformere, og implementere på vegne av eller i samarbeid med kunde for å skape verdi. Vår hverdag er preget av ny teknologi og innovative løsninger. Hos oss får du dyrket din interesse for ny teknologi som “infrastructure as code” “no code” and “low code” løsninger og du vil bli utfordret av dyktige kollegaer i et godt miljø du selv kan bli med å påvirke.

Har du erfaring med skyteknologier, er du løsningsorientert og trives med å rådgi, implementere og å drive innovasjon i et fremoverlent team? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!


Vi ønsker deg som:

 • Trigges av muligheten til å bli en bedre teknolog, samtidig som du ønsker å bruke dine analytiske evner til å skape løsninger som er av verdi for våre oppdragsgivere.
 • Har 2-5 års erfaring med infrastruktur og Cloud
 • Har erfaring med hybrid cloud, container, migrering/transformasjon, Cloud Native Apps, DevOps, Azure og/eller AWS.
 • Ønsker å jobbe som konsulent med leveranseansvar.
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk.
 • Liker å jobbe selvstendig, men også som del av et team, er proaktiv, tar ansvar og går foran og viser vei.


Vi tilbyr:

 • En sentral rolle med påvirkningskraft i et dyktig fagmiljø med attraktive kunder.
 • Mulighet for å påvirke teknologisatsningen i selskapet.
 • Spennende prosjekter hos Norges største virksomheter innen offentlig og privat sektor
 • Fokus på kompetanseutvikling, med blant annet personlig karriereplanlegging, sertifiseringer, faggrupper og kurs både i Norge og gjennom Capgeminis eget universitet i Paris.
 • Gode karrieremuligheter, med et aktivt fagmiljø på tvers av teknologier.
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert privat helseforsikring.
 • Gode foreldrepermisjonsordninger.
 • Mange sosiale og sportslige tilbud – med blant annet firmahytter i Hemsedal, Hafjell, Trysil og Gaustablikk og subsidiert treningsmedlemskap.
 • En hverdag du kan påvirke selv!

 

Spennende?

Send søknad og del din CV med oss!!

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller fagområdet? Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men er litt nysgjerrig?

Vi trenger ambisiøse kolleger med interesse for teknologi, og har mange muligheter åpne og tilpasser gjerne rolle og stilling for at akkurat du skal bli del av vårt team og lykkes i din karriere og hos Capgemini! Ta kontakt for en uforpliktende prat og vi kan snakker mer om dine muligheter!

Hilde Lervik | Cloud platforms Lead (leder forretningsenhet)

+47 909 44 235

Inge Holmen | Senior Manager Talent Acquisition (rekruttering)

+47 969 02 109

Din henvendelse holdes konfidensiell.

Vi ser frem til å høre fra deg.

 

Hvorfor Capgemini?

Capgemini er i dag over 240,000 ansatte globalt, og vi samarbeider på tvers av 40 land. Du får jobbe med motiverte kolleger og sterke, aktive og ulike fagmiljøer, teknologier og disipliner. Med lagånd, åpenhet og respekt for hverandre skaper vi de beste forutsetninger for å lykkes. Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere og utvikling. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karriereplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs. Vi vurderer søkere uten hensyn til rase, farge, alder, religion, kjønn, nasjonalitet, seksuell legning, funksjonshemning, sivilstand, genetisk informasjon eller annen beskyttet status.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen