Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Genuint interessert i Java og lyst til å vokse med innovative prosjekter i ledende fagmiljø?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.04.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Vi i Capgemini leter etter dyktige utviklere som vil være med å skape neste generasjons teknologi. Vi vil ha deg som ønsker, og brenner for, å skape de gode løsningene. Våre løsninger er med på å drive digitalisering og innovasjon hos våre kunder, og vi håper du vil bidra.

Vi har ledende fagmiljøer som spenner på tvers av teknologier, vi har en sterk delings kultur med hyppige fagmøter og et solid sosialt preg. Teamet heter Digital Development Java og her jobbes det med alt fra front-end til plattform, og fra arkitektur til metodikk. 

Tar du steget og starter hos oss vil du får du muligheten til å bygge din kompetanse i den retningen du ønsker, du får delta i varierte prosjekter og lære av våre dyktige eksperter. Du kan utforske ny teknologi og metoder for at vi på best mulig måte kan hjelpe deg å vokse, og ikke minst, levere verdi til våre kunder. Hos oss skjer det alltid noe spennende. Vi har alltid fokus på kompetansebygging, og det arrangeres stadig eventer som Hackathon og fagmøter man kan være med på.

 

Ønsker du? 

 • Å diskutere dine meninger om teknologier med dine kollegaer? 
 • Å jobbe med fageksperter og internasjonale foredragsholdere som vil hjelpe deg med din tekniske karriere? 
 • Å utfordre dine ferdigheter sammen med noen av de beste i bransjen? 
 • Å prøve ut noen mer utfordrende roller? 
 • Å ta ansvar og eierskap for gode løsninger for våre kunder? 

 

Passer vi for deg: 

 • Du har noen års erfaring innen backend-, integrasjon-, og eller frontend-utvikling 
 • Du trives med å sette deg inn i nye oppgaver, dialog med kunde og ta initiativ/nytenkning 
 • Du hører hjemme i opensource, blogging og det gode community-livet 
 • Du elsker faget ditt, liker å prøve nye ting, og deler din kunnskap med andre 
 • Har en genuin interesse for teknologi og er opptatt av et godt fagmiljø 
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk

 

Vi tilbyr: 

 • En variert og spennende hverdag på tvers av bransjer hvor forretningsmulighetene er meget gode. 
 • Muligheten til å skape reell verdi for våre kunder. 
 • Muligheten til å jobbe tett med våre kunder, alltid i team fra Capgemini. 
 • Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer, i et godt sosialt og aktivt fagmiljø med mål om å bygge kompetanse, utforske nye teknologier og løsninger som vi kan introdusere til våre kunder. 
 • Du vil kunne få muligheten til å jobbe internasjonalt, enten onsite eller som en del av leveranser på tvers av landegrenser. 
 • Vi har bedriftsidrettslag og et stort antall sosiale aktiviteter du kan være med på. I tillegg har vi 6 bedriftshytter som våre ansatte kan benytte blant annet i Hemsedal, Trysil og Hafjell. 
 • Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til reiseforsikring, gode pensjonsordninger, uførepensjon, ulykkesforsikring, sykdomsforsikring, gruppelivsforsikring og yrkesskadeforsikring. Vi har også gode betingelser for deg i fødselspermisjon, samt tilbud om gratis helsesjekk. 

 

Høres dette interessant ut?
Du er mer enn velkommen til å sende din søknad og CV til oss.
Ønsker du mer informasjon om stillingen eller fagområdet kan du ta kontakte Anders Snellingen som er teamleder på telefon +47 976 68 372

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen