Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Dynamics 365 konsulent

Oppdragsgiver: Knowit

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 2400 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I Knowit Experience, som er Knowits digitalbyrå, er vi litt mer enn 600 digitaliseringskonsulenter. Vi skaper nye brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier. Gjennom rettet digitalt nærvær hjelper vi kundene våre med å nå forretningskritiske mål. Vil du bli en av oss?


Vi ser etter deg som motiveres av å utvikle et CRM-system som faktisk hjelper kunden med å nå sine mål og effektivisere arbeidet i en travel hverdag.

Du forstår Dynamics 365 Sales, Customer Service og/eller Marketing/ClickDimensions, og har gjerne en eller flere sertifiseringer å vise oss. Power Platform er noe du kjenner godt til og vet hvordan det kan hjelpe kunder. Microsoft lanserer ofte nye ting, men det holder du deg oppdatert på, for innovasjon er morsomt og ikke skummelt for deg. Du har gjerne noen år med erfaring, om det er som konsulent eller som bruker av systemet har ingen betydning.

Er du i tillegg til alt dette en omgjengelig, kreativ og ansvarsfull person blir vi veldig glad! Vi ønsker også at du kan flytende norsk og engelsk.

Er dette deg? Så flott, da lurer du sikkert på hva vi kan gi deg?


Du får en hyggelig arbeidsplass som er opptatt av å lage de beste systemene for våre kunder, innovative systemer som hjelper kunden i sin hverdag. Knowit er et sted hvor vi samarbeider og motiverer hverandre.

Du vil også selvsagt få konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. I tillegg til et hyggelig arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler i Sundtkvartalet, sentralt i Oslo.


Hvis du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt med Stine Strandvik (stine.strandvik@knowit.no, +47 917 71 227).


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen