Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker dyktig utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Sarpsborg
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.03.2020
Gå til søknadsskjema

Har du et sterkt ønske om å bli en dyktig utvikler, og på sikt kanskje fullstack-utvikler? Er du nyutdannet eller på utkikk etter nye muligheter? Da er det deg vi leter etter!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår kunde leter vi etter en motivert utvikler som har god kunnskap i frontend teknologier, og som på sikt ønsker å bistå backend. For deg som har et mål om å bli fullstack-utvikler er dette en unik mulighet.

Du vil ta del av et åpent og raust arbeidsmiljø, med stor frihet under ansvar. Du vil samarbeide med mennesker i alle aldre, og utviklingsmulighetene vil være store. I dag er denne IT-kompetansen leid inn eksternt og målet er at du skal ha hovedansvaret for IT-kompetansen i bedriften. På sikt kan du få mulighet til å bygge opp en IT-avdeling hvis behovet intreffer.

Du vil få god onboarding med støtte, men må trives med å ta ansvar for egen læring.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikling av frontend av webapplikasjoner i Vue, Node og JavaScript
  • Integrasjoner og tilpasninger
  • Vedlikehold og videreutvikling av applikasjonene
  • På sikt dersom du har interesse for backend kan du få være med på utvikling av webapplikasjoner i backend språk

Vi søker deg som

  • Har høyere utdannelse/eller erfaring innen IT og frontend programmer
  • Kan kompetansere for manglende utdannelse med erfaring
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Har godt kjennskap til Javascript og Vue, eller har stor motivasjon for å lære seg dette på kort tid

Det er viktig at du har en sterk tekniske kompetanse, men det er vel så viktig at du er motivert og sulten på å lære deg nye ting. Vi ser etter deg som stadig søker ny kompetanse, og som på sikt kanskje ønsker å bli en full-stack utvikler. I tillegg til din tekniske kompetanse er vi opptatt av dine personlige egenskaper. Det er viktig at du er selvgående og tar i et tak, og trives med å ta ansvar. Høres dette ut som deg? Da ønsker vi at du søker i dag!

ANNEN INFORMASJON

Sted: Sarpsborg
Varighet: Fulltid, rekruttering
Søknadsfrist: 02. mars

Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Vi vil benytte tiden før og etter søknadsfrist til å gå grundig gjennom alle søknader, før vi tar en endelig beslutning om hvem vi ønsker å gå videre med i prosessen. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Vår kunde ønsker av ulike årsaker å være anonym i annonseringsfasen, men dersom du søker og vi ringer deg vil du få informasjon rundt dette.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen