Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli en del av Utdanningsetatens dyktige nettverksteam?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å drifte et av landets største virksomhetsnettverk? Vil du utvikle deg videre i et faglig kompetent miljø? Utdanningsetaten søker nå en genuint interessert driftskonsulent.

Informasjon om stillingen

Til stillingen som driftskonsulent søker vi deg som trives med varierte tekniske utfordringer i et faglig kompetent driftsmiljø. Stillingen inngår i IKT Avdelingen i Utdanningsetaten, og består av i alt 46 årsverk, hvorav 13 årsverk utgjør driftsseksjonen. Vårt virksomhetsnettverk er basert på en kjerne av fiber, med leveranse til 185 lokasjoner. Det trådløse nett består av mer enn 15000 trådløse aksesspunkter. Vår nye driftskonsulent vil ha driftsansvaret for infrastrukturen på alle våre lokasjoner. Dette innebærer blant annet å delta i feilsøking, oppfølging av proaktivt vedlikeholdsarbeid samt support av henvendelser fra 1.linje.

Utdanningsetaten tilbyr

 • Svært gode muligheter for faglig utvikling
 • Et stort IKT-miljø i kontinuerlig utvikling
 • Et godt arbeidsmiljø med kvalifiserte medarbeidere
 • Flotte lokaler på Helsfyr med god offentlig kommunikasjon
 • Fleksitidsordning
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger i Oslo pensjonsforsikring
 • Treningstilbud i arbeidstiden

Arbeidsoppgaver

 • Daglig drift, overvåkning og vedlikehold av etatens infrastruktur og sikkerhetsløsninger
 • 2.linje support - nettverk
 • Vedlikeholde dokumentasjon og arbeidsrutiner
 • Deltagelse i prosjektarbeid
 • Bistå ved utredning av nye behov

Vi søker deg som

 • Utdannelse på høyskole/universitetsnivå innenfor IT. Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse
 • Erfaring med drift og feilsøking på Cisco campus-nettverk. Manglende erfaring kan kompenseres med læringsvilje og nysgjerrighet
 • Erfaring med design av kompleks IT infrastruktur
 • Kunnskap, forståelse og erfaring med informasjonssikkerhet
 • Gjerne erfaring med Cisco ISE, Cisco DNA og/eller IPAM-verktøy
 • Gode skriftlige og muntlige ferdigheter i norsk og engelsk

I den rollen vil personlige egenskaper vektlegges. Vi ser etter deg som evner å jobbe strukturert og nøyaktig, og som ser helhetlige løsninger. Som person er du vant til å jobbe selvstendig, du tar selv initiativ og ansvar i en travel hverdag. For å lykkes i denne rollen må du ha gode samarbeidsevner, være serviceinnstilt og trives med å bistå brukere.

Annen informasjon

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Utdanningsetaten har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Utdanningsetaten (UDE) i Oslo er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 700 ansatte. Årlig brutto driftsbudsjett er ca. 14 mrd. kroner. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen