Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Arkivmedarbeider til Utdanningsetaten

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra offentlig arkiv og digital saksbehandling? Vil du bruke din faglig kompetanse til å veilede etatens brukere? På vegne av Utdanningsetaten ser vi nå etter en dyktig arkivmedarbeider.

Informasjon om stillingen

Utdanningsetaten (UDE) har innført det elektroniske sak-/arkivsystemet Websak på alle våre 182 underliggende tjenestesteder (skoler). Samtidig er det innført sentralarkiv og sentralisering av arkivtjenesten som betjener alle tjenestesteder i etaten med sine ca 2500 brukere. Implementering av nytt arkivsystem Websak innebærer spennende oppgaver rundt digitalisering og tilpasning av UDEs arbeidsprosesser. Vi har stort fokus på digitalisering som verktøy for å øke datafangsten. Som rådgiver vil du stå sentralt i dette arbeidet.

Utdanningsetaten tilbyr

 • Gode muligheter for faglig utvikling
 • Et stort IKT-miljø i kontinuerlig utvikling
 • Et godt arbeidsmiljø med kvalifiserte medarbeidere
 • Nye og moderne lokaler på Helsfyr med god offentlig kommunikasjon
 • Fleksitidsordning
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger i Oslo pensjonsforsikring

Arbeidsoppgaver

 • Daglige driftsoppgaver i arkivtjenesten
 • Utarbeide og oppdatere arkiv - og saksbehandlingsrutiner
 • Opplæring av ledere og saksbehandlere innen dokument- og informasjonsforvaltning
 • Brukerstøtte
 • Brukerforum
 • Utarbeide og vedlikeholde arkivplan
 • Kontroll og publisering av offentlig journal
 • Brukeradministrasjon knyttet til WebSak

Vi søker deg som

 • Utdanning på høyskole- eller universitetsnivå fortrinnsvis innenfor arkiv, bibliotek og/eller dokumentbehandling.
 • Erfaring fra arbeide med full-elektronisk arkiv og digital saksbehandling
 • God kjennskap til relevant lovverk, forskrifter, standarder og god praksis innenfor fagområdet
 • God kjennskap til digitale verktøy generelt, og spesielt dokumenthåndteringssystemer
 • God kjennskap til Office programmer
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

I den rollen vil personlige egenskaper vektlegges. Vi ser etter deg som evner å jobbe målrettet, strukturert og nøyaktig på egenhånd. Du har god gjennomføringsevne og klarer å se sammenhengen mellom arkiv og andre prosesser i organisasjonen. Vår nye arkivmedarbeider har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og trives med å bistå brukere med faglige henvendelser.

Annen informasjon

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Utdanningsetaten har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Utdanningsetaten (UDE) i Oslo er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 700 ansatte. Årlig brutto driftsbudsjett er ca. 14 mrd. kroner. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen