Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe med 1. og 2. linje support i Utdanningsetaten?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trives du med å jobbe med teknisk support? Vil du jobbe i et teknisk sterkt fagmiljø med varierte arbeidsoppgaver? På vegne av Utdanningsetaten søker vi en engasjert servicemedarbeider.

Informasjon om stillingen

Stillingen som servicemedarbeider inngår i IKT Avdelingen i Utdanningsetaten, og består av i alt 46 årsverk, hvorav 13 årsverk utgjør driftsseksjonen. Her vil du bli en del av vårt servicedesk-team bestående av to andre engasjerte problemløsere. Teamet håndterer ulike tekniske henvendelser fra brukere på våre 183 lokasjoner og skoler via telefon, e-post og servicedesk. Fremover skal vår kunnskapsdatabase oppgraderes, og vi ser derfor etter en medarbeider som kan bistå med innspill til kontinuerlig forbedringer.

Utdanningsetaten tilbyr

 • Gode muligheter for faglig utvikling
 • Et stort IKT-miljø i kontinuerlig utvikling
 • Et godt arbeidsmiljø med kvalifiserte medarbeidere
 • Flotte lokaler på Helsfyr med god offentlig kommunikasjon
 • Fleksitidsordning
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger i Oslo pensjonsforsikring
 • Treningstilbud i arbeidstiden

Arbeidsoppgaver

 • 1. og 2. linje brukerstøtte
 • Daglig oppfølging av servicedesk
 • Kontinuerlig forbedring av servicedesken
 • Ansvarlig for brukerdokumentasjon
 • Ansvarlig for å utarbeide og sende ut informasjon til brukerne
 • Samhandling med øvrig IT-miljø
 • Bestilling og mottak av utstyr

Vi søker deg som

 • Relevant utdanning innen IT. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse
 • Erfaring med IT-support
 • God kjennskap til Microsoft-produkter, Citrix, iOS og Android
 • Kunnskap, forståelse og erfaring med informasjonssikkerhet
 • Gode skriftlige og muntlige ferdigheter i norsk og engelsk


I den rollen vil personlige egenskaper vektlegges. Vi ser etter deg som evner å jobbe strukturert og nøyaktig på egenhånd. Du er svært serviceinnstilt, og har gode formidlingsevner. I en travel hverdag evner du å snu deg raskt og prioritere. Du er opptatt av forbedringer og søker løsninger som skal forenkel hverdagen. Vår nye servicemedarbeider verdsetter et godt teamarbeid og motiveres av å skape resultater sammen.

Annen informasjon

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Utdanningsetaten har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Utdanningsetaten (UDE) i Oslo er Norges største kommunale etat med 88 600 elever og lærlinger og ca. 15 700 ansatte. Årlig brutto driftsbudsjett er ca. 14 mrd. kroner. Utdanningsetaten har det faglige, økonomiske og administrative ansvar for skolene, Aktivitetsskolen, PPT, fag- og voksenopplæringen i Oslo.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i tilfelle få varsel om.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen