Systemkjøp søker deg som vil bli vår nye digital markedsfører!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Asker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

De siste årene har Systemkjøp en stadig voksende medlemsbase. Vi har plass til mange flere, og ønsker å synliggjøre våre tjenester i større grad. Essensielt for å lykkes vil være å stadfeste vår tilstedeværelse på nettet gjennom blant annet SEO, content marketing, Facebook Ads og Google Ads.

Trigges du av nøkkelord som Google Analytics, Facebook Business Manager og LinkedIn Campaign Manager, og samtidig ha lyst til å jobbe i et veletablert selskap i stor vekst? Da er dette kanskje riktig stilling for deg.

Vi ønsker oss en markedsfører som har erfaring med og kunnskap om bruken av digital markedsføring. Kandidaten skal være kreativ, og evne å tenke utenfor boksen. Du må motiveres av resultater, og bør helst ha en genuin interesse for faget. Du må ha en høy grad av gjennomføringsevne, være selvgående og evne å prioritere.

Rollen rapporterer til markedssjef og det er kort vei til ledelsen.  

Hva synes du om at arbeidsoppgavene dine innebærer?

 • Planlegge og gjennomføre digitale markeds- og kommunikasjonsaktiviteter for Systemkjøp
 • SEO (søkemotoroptimalisering)
 • Utvikle innhold, tekst og bilder til digital markedsføring
 • Planlegge og drive digitale annonser (Ads, Facebook, LinkedIn etc.)
 • Innholdsmarkedsføring gjennom våre nettsider og andre plattformer
 • Ansvarlig for netthandelsportaler med fokus på å fremme Systemkjøp, leverandører og produktkategorier
 • Bistå selgerne våre med salgsmateriell


Kvalifikasjoner:

 • Utdannelse innen markedsføring
 • Erfaring fra digital markedsføring
 • Gode ferdigheter innen bilderedigeringsverktøy og støtteprogrammer (f.eks. Adobe-pakken)
 • Erfaring med bruk av Google Ads
 • Erfaring med annonsering på ulike digitale kanaler som Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager etc.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk


Har du disse personlige egenskapene?
Vi ønsker oss en markedsfører som har gode kommunikasjonsegenskaper. Du må være nytenkende, og du må være glad i å ta tak i en utfordring. Er du løsningsorientert og evner å tenke utenfor boksen vil du kunne oppleve å oppnå resultater som blir lagt merke til.

Hos oss vil du blant annet få:

 • Spennende selskap i vekst
 • Meget godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger
 • Gode utviklingsmuligheter og raske beslutningsveier til ledelsen
 • Muligheten til å jobbe med de største merkevarene i bransjen
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Attraktive kontorlokaler sentralt på Lilleaker
 • En mulighet til å være med på en reise i Norges raskest voksende innkjøpskjede!

Om arbeidsgiveren

Systemkjøp er en av Norges største og den raskest voksende innkjøpskjeden innen storhusholdningsmarkedet. Vår oppgave er å skape de beste rammevilkår for våre medlemmer, som skal gi medlemmene økonomiske og driftsmessige fordeler. Vi har i dag et innkjøpsvolum på over 2 mrd. fordelt på mer enn 4000 medlemmer over hele landet. Selskapet holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Lysaker.

Vi samarbeider med Servicegrossistene, som er et landsdekkende nettverk av fullsortimentsgrossister. Gode betingelser, nærhet til kundene, effektiv distribusjon og meget høy servicegrad gjør Servicegrossistene til en foretrukken grossistpartner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen