Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Want to help people help people with cloud?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.03.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Capgemini Trondheim er i sterk vekst og søker nye talenter - siden oppstart 2018 har vi gått fra 4 til 30 konsulenter og ser nå etter deg som vil bli med oss inn i fremtiden. Hos oss er du del av det globale selskapet Capgemini, men også den lokale familien i Trondheim. Vi bygger på grunnverdier som frihet, tillit og ærlighet, og setter lidenskapen for faget vårt høyt.

Er du en som trives med ansvar og er villig til å ta et tak for Capgemini og våre kunder? Har du erfaring med skyteknologier og ser flere løsninger enn problemer? Da ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg!

Vi bygger samfunnskritiske skyløsninger for det offentlige, og jobber med disruptive prosjekter på nasjonalt nivå. Hos oss får du dyrket interessen og vil bli utfordret av dyktige kollegaer i et godt miljø du selv kan bli med å påvirke.

 

Vi ønsker gjerne at du

Har minimum 3-5 års erfaring med infrastruktur og Cloud
Har erfaring med hybrid, container, migrering, Cloud Native Apps, DevOps, Azure og/eller AWS.
Ønsker å bidra i tilbudsarbeid
Kommuniserer godt på norsk og engelsk
Tar ansvar og leder ved eksempel
  • Trigges av muligheten til å bli en bedre teknolog, samtidig som du ønsker å bruke dine analytiske evner til å skape løsninger som er av verdi for våre oppdragsgivere.


Du får

  • Fokus på kompetanseutvikling, med blant annet personlig karriereplanlegging, sertifiseringer, faggrupper og kurs både i Norge og gjennom Capgeminis eget universitet i Paris
  • Mulighet til å jobbe med spennende kunder innenfor en rekke sektorer, både privat og offentlig
  • En unik mulighet til å være med å forme en avdeling i vekst
  • Sosiale og sportslige aktiviteter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert privat helseforsikring
  • Gratis parkering ved vårt kontor på Sirkus Shopping
  • Gode karrieremuligheter, med et aktivt fagmiljø på tvers av teknologier
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser

 

Høres dette interessant ut?

Vi oppfordrer deg til å ringe for en uforpliktende prat med Senior Software Engineer Edgar Alexander Holm, på telefon 955 58 594 eller e-post edgar.holm@capgemini.com for å få mer informasjon om teamet i Trondheim og stillingen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen