Er du vår nye digitale markedsfører?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Jessheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Nyutdannet eller noen års erfaring? Vi vil høre fra deg uansett! Vi har fått gleden av å hjelpe vår samarbeidspartner på Jessheim med å finne deres nye digitale markedsfører, og dersom du kjenner deg igjen i denne annonsen håper vi du søker med en gang!

Informasjon om stillingen

Ditt overordnede ansvar i denne stillingen vil være å jobbe med å lede kunder til selskapets nettsider. Her vil du ha forutsetninger for å gå kreativt til verks, og du vil jobbe allsidig med hjelp av nyhetsbrev, sosiale medier og med lokalt innhold på nettsidene. I tillegg til det kreative vil du også jobbe med den analytiske delen av markedsføringen. Det forventes at du følger opp innholdet du produserer, måler effekten av det og identifiserer de arbeidsmetodene som er mest effektive. Du vil ha god støtte fra både de lokale kollegene dine, men også fra det svenske markedsteamet.

Arbeidsoppgaver

 • Produsere tekster og nyhetsbrev
 • Lage artikler på LinkedIn og Facebook, samt følge opp effekten av disse
 • Bruke Google Analytics til å sørge for at selskapet treffer ønsket målgruppe
 • Optimalisering av nettsidene i henhold til SEO
 • Strategisk bruk av betalt annonsering
 • Koordinere selskapets markedsføring med den svenske markedsavdelingen

Vi søker deg som

 • Bachelor i markedsføring, PR og kommunikasjon eller lignende
 • Har kompetanse i Google Analytics og erfaring med SEO
 • Har noe relevant arbeidserfaring å vise til etter endt utdannelse
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk skriftlig og muntlig
 • Er en allsidig markedsfører, og liker både den analytiske og den kreative delen av markedsføring
 • Tar initiativ og er utadvendt

Som person er du initativrik, selvstendig og strukturert. Du tar uoppfordret initiativ og har et øye for hvordan ting kan bli gjort bedre. Du forstår tall og har et analytisk overblikk for å forstå trender og tilpasninger dersom ting må gjøres annerledes.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, 6 måneders bemanning gjennom Academic Work med intensjon om å forlenge eller fast ansette
 • Plassering: Oslo

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Kunden har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vår kunde holder til på Jessheim, mer informasjon vil bli gitt om man tar del av rekrutteringsprosessen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen