Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du dyktig på detaljer og ønsker å lede prosjekter? Nagarro søker Delivery Manager

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe i et internasjonalt selskap og innenfor et område som blir mer og mer aktuelt? Nagarro søker nå etter en Delivery Manager, en nyopprettet rolle i selskapets avdeling innenfor IT-sikkerhet.

Informasjon om stillingen

Nagarro er et globalt IT- og Business Consulting selskap med over 6000 ansatte verden over. I avdelingen for IT-sikkerhet, er det stor pågang med prosjekter inn og de trenger derfor en dyktig Delivery Manager for å sørge for å opprettholde de beste leveransene.

Du vil inngå i et faglig dyktig team på rundt 40 medarbeidere. Du vil jobbe fra Nagarros kontorer i sentrum og din rolle trer i kraft så fort et prosjekt kommer inn. Da blir det ditt ansvar å sørge for at alle detaljer er på plass hva gjelder avtaler, prosjektplaner og lønnsomhetsvurdering. Du vil sammen med kunde sette en tydelig plan for prosjektet, avdekke behovet for ressurser og gjennom prosjektets gang sørge for at alt går som planlagt. Nagarros mål er å levere fantastiske leveranser og ditt ansvar blir å sørge for at det skjer. Du trenger ikke ha teknisk bakgrunn, men en interesse for IT er en fordel.

I dag er ambisjonen til Nagarro at denne rollen skal vokse inn i nøkkelroller med større ansvar. Du som søker må ha ambisjoner om dette.


Arbeidsoppgaver

Din hovedoppgave er å sørge for en god leveranse mot kunde som kan innebære bl.a:

 • Skape en god relasjon til kunde og sammen sette en solid plan for hva som skal skje gjennom prosjektets løp
 • Sørge for at alle detaljer i avtalen er på plass
 • Legge tilrette for at de riktige ressursene er på plass til enhver tid gjennom hele prosjektet. Dette innebærer også å gjennomføre ressursanalyser for å avdekke om dere har de ressursene som møter fremtidens behov
 • Avdekke avvik underveis, dette innebærer bl.a. løpende kontakt med kunde og konsulenter på prosjektene for å sikre at alt går som planlagt og avtalt
 • Lønnsomhetsanalyser av prosjektene du er ansvarlig for

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse innenfor relevante fagfelt
 • Gjerne har noen års prosjektledererfaring eller vært i lignende roller tidligere. Er du i tillegg kjent med konsulentbransjen er det er pluss, men ikke et krav
 • Trives med å planlegge, strukturere og følge opp detaljer
 • Behersker norsk/skandinavisk og engelsk på et avansert nivå, både skriftlig og muntlig

Som person er du nøyaktig, selvgående og løsningsorientert. Du setter kunden i fokus og er utpreget serviceinnstilt i alt du gjør. Du er god til å skape engasjement hos kunder og kollegaer og trives med å ha mange baller i luften. Du forstår de forretningsmessige sidene av et prosjekt og jobber godt både selvstendig og i team, hvor du på egenhånd kan bruke det interne nettverket i selskapet for å løse problemstillingene du står overfor

Stillingen er en rekruttering, hvilket innebærer en direkte fast ansettelse hos Nagarro.

Nagarro tilbyr

 • Spennende og utfordrende oppgaver, og mulighet for internasjonale prosjekter
 • God opplæring og veiledning gjennom mentorordning og individuell utviklingsplan
 • Nagarro University - en kompetansehevingsportal innenfor ulike områder, for deg som stadig er nysgjerrig på å lære deg nye ting
 • Konkurransedyktige betingelser og fordeler
 • "Kongetorsdag". Hver fjerde torsdag jobber alle sammen på kontoret, før dagen avsluttes med en faglig samling og Afterwork

Informasjon om bedriften

Nagarro er et globalt IT- og business consulting-selskap med mer enn 6000 ansatte verden over. Nagarros strategi i Norge er å skille seg ut fra andre internasjonale selskaper gjennom lokal forankring og lokal kompetanse. Les gjerne mer om Nagarro og de ansatte her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen