Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Account Manager søkes til tech- og telecomselskap

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en relasjonsbygger og blit motivert av å jobbe mot resultater? En av våre kunder ser nå etter sin neste Account Manager. Er du i starten av din karriere og ønsker å utvikle deg innen salgsbransjen kan dette være stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

Som Account Manager vil du være en del av et av to team på 15 stk som jobber ut mot bedriftskunder. Selskapet har over 24 000 bedriftskunder og dekker alle sektorer- fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og multinasjonale selskaper. Din rolle vil være oppsøkende nysalg og kontakt med kunder over telefon og mail.

I starten vil du få ta del i et onboarding-program der du får grundig opplæring i salgsprosessen. Stillingen er i første omgang en bemanning på 6 måneder med mulighet for forlengelse.

Arbeidsoppgaver

 • Kontakte potensielle kunder ut ifra en kundeliste
 • Utveksling av tilbud til kunder over mail og tlf

Du blir tilbudt

 • Fint og moderne arbeidslokale
 • Godt og sosialt miljø der man blant annet har en felles treningstime på treningssenter i bygget
 • God grunnlønn med gode provisjonsordninger på toppen
 • Grundig opplæring med coach
 • Muligheten til å utvikle deg innen salgsrollen. Etter 1 år som Account Manager har du mulighet til å kvalifisere deg som Senior Account Manager

Vi søker deg som

 • Har erfaring med salg, gjerne over telefon
 • Som person er du: selvstendig, resultatorientert og iherdig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Heltid, kl 08-16
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Kunden har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vår kunde er et av de ledende tech- og telcomselskapene i Nord-Europa.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen