Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker prosjekt- og endringsleder NBM

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
24.02.2020
Gå til søknadsskjema

Oppstart, omfang og varighet

Oppstart etter avtale, medio mars/starten av april.

Varighet på 2 år, med opsjon på 1 +1 år.


Behovsbeskrivelse

Rollen er (del-)prosjektleder for Operational organization and processes i prosjektet mFRR EAM som er en del av NBM programmet. Rollen rapporterer til prosjektleder for mFRR EAM, men skal også ha tett og løpende koordinering med Business Transformation Manager som har ansvaret for å definere overordnede forretningsbehov og for å ta imot leveransene i virksomhetene.


Rollen har overordnet ansvar for leveransene i (del-)prosjektet for hele Norden, men har et mer spesifikt ansvar for de leveransene som kreves i Statnett og Svenska kraftnät for å ivareta ansvaret som Common Service Provider (CSP).


Nedenfor er det angitt noen konkrete ansvarsområder innenfor denne rollen og dette (del-)prosjektet, men dette er ikke uttømmende og (del-)prosjektleder må selv evne å identifisere og planlegge de leveransene som kreves for å levere de planlagte målene til NBM.


Rollen vil kreve utstrakt samarbeid med personell fra det operative kraftsystem-driftsmiljøet i Statnett, Svenska kraftnät, Energinet og Fingrid. I tillegg må det påregnes samarbeid med andre Europeiske TSO-er og/eller andre tilgrensende miljøer i Norden.


Statnett og Svenska kraftnät har et spesielt ansvar for balanseringen av det Nordiske kraftsystem. Dette medfører at arbeidsomfanget i dette delprosjektet må forventes å være størst hos disse to organisasjonene.


Arbeidsoppgaver

· Identifisere, designe og implementere nødvendige operasjonelle prosesser som benyttes på de nasjonale kontrollsentrene i tråd med krav fra Business Transformation Manager (eks: tiltak fra risiko- og sårbarhetsanalyse) og i samsvar med aktiviteter og leveranser fra øvrige

(del-)prosjekter i mFRR EAM

· Identifisere og implementere nytt/endret organisasjonsdesign

· Følge opp og sikre konsistens med relevant avtaleverk (eks: System Operation Agreement)

· Utarbeide strategi, planer og annet underlag som er nødvendig for å gjennomføre nødvendige organisatoriske endringer – dette inkluderer bl.a.

  • Innføre og implementere et strukturert rammeverk for endringsarbeidet
  • Identifisere og beskrive endringsbehovet
  • Identifisere og beskrive hvem som påvirkes av endringene
  • Utarbeide strategi og detaljerte planer for endringene
  • Identifisere, vurdere og håndtere tiltak mot forventet endringsmotstand
  • Identifisere, vurdere og håndtere risikoer og relatert tiltak innenfor endringene
  • Identifisere, vurdere og håndtere problemer etter endring
  • Bistå med å integrere endringsaktiviteter i prosjekt og alle (del-)prosjektplanene


· Gjennomføre kommunikasjonstiltak for endringene

·  Være en senior (faglig tyngdepunkt) på endringsarbeid i prosjektet (og NBM programmet)


Implementeringen av endringene vil måtte skje nasjonalt hos hver enkelt Nordisk TSO, men denne rollen har et ansvar for å lede og koordinere dette arbeidet. Spesielt må arbeidet i Statnett og Svenska kraftnät følges tett som en konsekvens av at de er ansvarlig for balanseringen av det Nordiske kraftsystemet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen