Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Seniorrådgiver - IT-driftstjenester

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Tønsberg
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.03.2020
Gå til søknadsskjema
DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) er underlagt Justis- og beredskapsdepartementet, og har en viktig rolle i å understøtte departementets ansvar for å samordne det nasjonale samfunnssikkerhets- og beredskapsarbeidet. Vår visjon er et trygt og robust samfunn - der alle tar ansvar. DSB skal ha oversikt over risiko og sårbarhet i samfunnet. Vi skal være pådriver i arbeidet med å forebygge ulykker, kriser og andre uønskede hendelser, og skal sørge for god beredskap og effektiv ulykkes- og krisehåndtering. DSB har i overkant av 700 ansatte, hvorav ca 300 jobber ved hovedkontoret i Tønsberg. www.dsb.no


I DSB jobber vi hver dag for å innfri våre verdier om å være tillitsskapende, kompetente lagspillere.


Vil du bidra til et tryggere og bedre forberedt samfunn? Vi søker en person som skal inngå i basisteamet som er en del av vår IKT-seksjon. Basisteamet har ansvar for at direktoratet har en stabil og sikker IKT-infrastruktur. Vi har en meget avansert infrastruktur (multi-site) og håndterer i dag 29 lokasjoner som fjerndriftes. DSBs egenart tilsier høye krav til sikkerhet og ytelsesnivå, noe vårt drifts- og applikasjonsmiljø bærer preg av. Skytjenester tas mer og mer i bruk og basisteamet har en sentral rolle i optimal utnyttelse av eksterne tjenester kombinert med intern tjenesteproduksjon.

 

Er du glødende opptatt av optimalisering av teknologi opp mot brukerens behov? Vil du jobbe i moderne lokaler, sentralt plassert ved kanalen og brygga i Tønsberg? Da oppfordrer vi deg til å søke!

 

Arbeidsoppgaver

 • utvikle, vedlikeholde og drifte basis IKT-tjenester
 • tilgjengeliggjøre og implementere skytjenester
 • overvåke og følge opp hendelser
 • arkitektur og design
 • teknisk bistand overfor applikasjonseiere og plattformansvarlige

Kvalifikasjoner


Det er krav om:

 • relevant bachelorgrad. Særlig relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning.
 • minimum tre års erfaring innen noen av de overnevnte arbeidsoppgavene
 • minimum tre års erfaring med en eller flere av følgende:
  • virtualisering
  • Microsoft driftsmiljø
  • Linux driftsmiljø
  • avansert bruk av skytjenester


Det er ønskelig med:

 • erfaring fra en eller flere av disse områdene:
  • avansert nettverksinfrastruktur
  • driftsovervåking og analyse
 • relevante sertifiseringer
 • erfaring med kontinuerlig ivaretakelse av strenge krav til IKT-sikkerhet 

Personlige egenskaper
 • proaktiv og nysgjerrig
 • rask til å sette deg inn i nye problemstillinger og teknologier
 • kvalitetsbevisst og serviceinnstilt
 • evner å arbeide selvstendig og i team
 • resultatorientert
 • strukturert og effektiv

Vi tilbyr
 • avlønning som seniorrådgiver (kode 1364) med årslønn fra 504.700 - 679.000 (ltr 57-73) iht kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønnstrinn vurderes. Det trekkes 2% lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.
 • faglige utfordringer og utviklingsmuligheter
 • fleksibel arbeidstid med sommertid og fleksitidsordning
 • en times trening i arbeidstiden i uka
 • gode pensjons-, låne- og forsikringsordninger i Statens pensjonskasse Om seksjonen og stillingen
IKT-seksjonen består av 24 årsverk fordelt på to team (basisteam og løsningsteam). Vi arbeider aktivt med drift, tilgjengeliggjøring og utvikling av DSBs IKT-tjenester og løsninger i nært samarbeid med fagmiljøene.


Basisteamet som i dag består av syv personer og to lærlinger, har en svært sentral rolle i dette arbeidet. DSB har mange IKT-tjenester og en effektiv drift og utvikling er vesentlig for ytterligere suksess og effektiv ressursutnyttelse. Smarte og sikre løsninger og samspillet dem imellom får stadig større betydning for direktoratet.


Som del av basisteamet vil du aktivt kunne bidra til at de forskjellige IKT-tjenestene understøtter DSBs virksomhet på en effektiv og optimal måte. Vårt driftsmiljø består blant annet av; Hyper-V, VMware, Citrix, MS-SQL, Cisco, CheckPoint og System Center.

Basisteamet ledes av en teamleder og seksjonssjef IKT er nærmeste personalansvarlig.


Generelle opplysninger
DSB legger vekt på mangfold og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til søke - uansett alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn eller hull i CV. DSB jobber for å realisere regjeringens inkluderingsdugnad med mål om at 5% av faste nyansettelser i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV.  Som IA-virksomhet legger vi vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for personer med redusert funksjonsevne.


Hans Magne Holst
Seksjonssjef
hans.magne.holst@dsb.no
93 00 56 26
Jonas Rambæk
Partner
jonas.rambaek@capus.no
+4793242133
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen