Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Sommerjobb for IT-studenter

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene er en sentral aktør i digitaliseringen av det norske samfunnet. Vi driver 17 av landets viktigste registre og har forvaltningsansvaret for Altinn. De fleste av våre 560 medarbeidere jobber i Brønnøysund. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo. Mer om oss på brreg.no og altinn.no

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.03.2020
Gå til søknadsskjema
Er du IT-student og har fullført andre året på en bachelor eller tar en master, og har lyst til å tilbringe en sommer på Helgelandskysten? Vi har to spennende sommerjobber ledig!

Om stillingen

Hos oss vil du bli en del av et stort IT-miljø, hvor vi utvikler og forvalter IT-løsninger som er viktige for hele Norge.

Vi har et arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen. Vi tilbyr interessante og relevante utviklingsoppgaver hvor du blir satt sammen med erfarne utviklere som veileder og jobber sammen med deg i team. Oppgavene løses ved bruk av moderne teknologi og vil være passe store og utfordrende.

Kvalifikasjoner

  • Minimum fullført andre studieår i en bachelorgrad eller tredje studieår i en mastergrad innen IT
  • God kjennskap til Java
  • Gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig, er en forutsetning

Personlige egenskaper

  • Du tar initiativ og jobber godt både selvstendig og i team
  • Du må være analytisk og strukturert

Vi tilbyr

Vi vil være behjelpelig med å skaffe bolig under oppholdet for utenbys søkere. Husleie og reiseutgifter tur/retur Brønnøysund – studiested dekkes av oss. Dette er skattepliktig inntekt.

Stillingen har en varighet på 6-8 uker, fortrinnsvis 15.06- 16.08.2019. Det er ønskelig med oppstart medio juni. Stillingen er avlønnet med etterskuddsvis timelønn som fullmektig (kroner 161,60 pr time). Det trekkes 2% innskudd til Statens pensjonskasse fra lønnen din. Arbeidstid er mandag – fredag kl 0800-1500.

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.

Vi ønsker en arbeidsplass preget av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater, også deg med hull i CV, til å søke jobb hos oss. Opplysninger om nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV kan bli brukt til registreringsformål.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Vi ber om at du opplyser når du kan begynne og hvor lenge du kan jobbe. I tillegg må du legge ved vitnemål/karakterutskrifter (kan hentes fra Vitnemålsportalen) og attester for å bli vurdert som søker.

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Ta gjerne kontakt med oss

Dersom du har spørsmål til stillingene kan du ta kontakt med Per Egil Nilsen, telefon 911 29 424 eller Lars Petter Svartis, telefon 993 34 421.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen