Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Sjefsarkitekt for e-Infrastruktur

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.02.2020
Gå til søknadsskjema

Folkehelseinstituttet har et viktig samfunnsoppdrag og du kan nå få være en en del av dette.

Er du dyktig på helhetlig strategisk tenkning og har god teknisk innsikt?


Området helsedata og digitalisering arbeider med modernisering og helhetlig utvikling av e-infrastruktur for Folkehelseinstituttets kjerneoppgaver.


Vi skal styrke vår organisasjon med en erfaren arkitekt. Som sjefsarkitekt e-Infrastruktur hos oss har du overblikk og bidrar med å definere mål for våre strategiske infrastrukturløsninger. Du vil være en lytter til både brukernes behov, og samtidig omsette komplekse behov til langsiktig gode løsninger i et strategisk perspektiv.

Det er mye samhandling i rollen og vil du bli en del av et dynamisk miljø. Du vil bli involvert i store og viktige prosjekter/ leveranser som har betydning for den norske befolkningen. Folkehelseinstituttet sin hovedleverandør av infrastruktur er Norsk Helsenett, men vel så viktig i denne sammenheng er samarbeid med andre leverandører av nasjonal og internasjonal forskningsinfrastruktur. 

Sammen med våre driftsleverandører skal du arbeide frem løsninger for hvordan vi med vår infrastruktur og vårt mulighetsrom på best mulig måte kan dekke behovene.  


Stillingen er organisert i avdeling for nettportaler og samhandling, og du vil til daglig rapportere til avdelingsdirektøren. Du vil ha tett dialog og samarbeid med aktuelle interne brukere som forskere, bioinformatikere, genetikere, statistikere, systemutviklere og systemarkitekter.Arbeidsoppgaver

 • Utvikle og anbefale mål for infrastruktur-konsepter og sikkerhetsarkitektur i samarbeid med øvrige arkitekter, sikkerhetsmiljø og organisasjonen forøvrig
 • Bidra i konseptvalg, være brobygger, formidle brukerbehov og drøfte ulike design med samarbeidspartnere innen infrastruktur
 • Strømlinjeforme arbeid rundt kravstilling knyttet til leverandører
 • Følge opp infrastruktur-leveranser i samarbeid med leverandørkoordinator
 • Være en rådgiver for aktuelle brukere og holde seg fortløpende oppdatert om endrede behov i organisasjonen 
 • Holde seg oppdatert på den tekniske utviklingen innen området
 • Bidra i arbeid med risikoanalyser og databehandleravtaler


Kvali?kasjoner

 • Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innen informasjonsteknologi, fra høyskole eller universitet, minimum på bachelornivå. Svært lang og relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskravet
 • Flere års relevant arbeidserfaring innen IT-infrastruktur
 • Fordel med erfaring fra arkitektur- og/eller IT-ledelse fra større og mer komplekse organisasjoner, samt fordel med erfaring fra forskningsmiljøer 
 • Bred og oppdatert kunnskap og erfaring på ulike driftsplattformer
 • God kunnskap om ?ere av følgende teknologiområder: tungregning, datalagring, nettverk, identitetshåndtering, kryptering, serti?kathåndtering, ?loverføringer, virtualisering, skytjenester med mer
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne og beherske norsk og engelsk ?ytende både skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper

 • Evne til å ta initiativ forankret i etablert strategi og målbilde
 • Gode samarbeidsevner, god formidler og dyktig relasjonsbygger internt og eksternt
 • Selvstendig, selvgående og strukturert
 • Løsningsorientert, proaktiv og fokusert


Vi tilbyr

 • Stilling som seniorrådgiver og lønn etter avtale avhengig av kvali?kasjoner, kompetanse og erfaring
 • Gode pensjonsordninger, gunstig boliglån og gode forsikringsordninger i Statens pensjonskasse
 • Fleksible arbeidstidsordninger og mulighet for trening i arbeidstiden
 • Vi holder til i moderne lokaler ved Myrens verksted rett ved AkerselvenFolkehelseinstituttet er en unik arbeidsplass med engasjerte og kompetente ansatte. Vi jobber tett med noen av de fremste fagmiljøene innen helseforskning i verden for å få frem kunnskap som bedrer befolkningens helse og trivsel. Vi bygger et sterkt fagmiljø og vektlegger hver enkelt medarbeiders utvikling og påvirkning av egen arbeidshverdag. Vi har ?ere arenaer for kompetansebygging som egne forum, kurs og seminarer.Høres dette spennende ut?

Ta kontakt med Anne Lene Saksum Haagestad hos Cruit på 901 11 285 eller Henning Orre hos Cruit på 922 67 678

NB! Søknad på følgende link:

https://3191081129.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4189878725?language=NB&link_source_id=0


Om arbeidsgiveren

Folkehelseinstituttets visjon er bedre helse for alle. Vi produserer, oppsummerer og kommuniserer kunnskap for folkehelsearbeidet og helse- og omsorgstjenestene. Kjerneoppgavene er beredskap, kunnskap og infrastruktur. Infrastruktur omfatter bl.a. registre, helseundersøkelser, biobanker og laboratorievirksomhet. Folkehelseinstituttet er en etat under Helse- og omsorgsdepartementet. Vi er i dag om lag 980 ansatte lokalisert i Oslo og Bergen.

Folkehelseinstituttet er opptatt av mangfold. Vi ønsker at kvalifiserte kandidater søker jobb hos oss uavhengig av kjønn, alder, nedsatt funksjonsevne, "hull i CVen", etnisk eller nasjonal bakgrunn.

Sted : Sandakerveien 24 C, bygg C, 0473 Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen