Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe som konsulent på store, offentlige og samfunnsnyttige prosjekter?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.03.2020
Gå til søknadsskjema

Decisive søker Junior Systemutvikler som vil jobbe med noen av Norges største IT-prosjekter innenfor offentlig sektor.

Informasjon om stillingen

Decisive AS er et norsk konsulentselskap som har spesialisert seg på leveranser av regelsystemløsninger. De er i dag 23 personer som arbeider med denne teknologien, og er et av Nordens ledende regelsystemmiljøer. Grunnet stor etterspørsel etter deres tjenester søker de nå etter nye personer som kan tenke seg å arbeide med noen av Norges største og mest spennende IT-prosjekter.

Som systemutvikler hos Decisive vil du fungere som konsulent, og jobbe på ulike, og ofte store prosjekter. Decisive har hatt prosjekter hos store offentlige og private aktører som Politiet, UDI, NAV, og Statens vegvesen. I et av disse prosjektene utviklet Decisive mulighet for eResept på vegne av Helsedirektoratet/NAV, som nå er tatt i bruk av alle landets apotek. Les mer om sukesesshistorien her

I et annet prosjekt Decisive har hatt videreutviklet de saksbehandlingssystemene til UDI, hvilket har gjort det raskt å implementer endringer i lover og regelverk når disse kommer fra stortinget. Les mer om løsningen her

"Jeg føler Decisive oppmuntrer oss til å lære nye ting, ta i bruk ny teknologi og til å holde oss oppdatert. Dette gjør meg motivert!" - Scott, Junior Systemutvikler i Decisive.Vi tilbyr

 • Gode muligheter for faglig utvikling gjennom kurs og sertifiseringer.
 • Mye ansvar og faglige utfordringer i spennende miljøer
 • Unik kompetanse i et voksende arbeidsfelt
 • God oppfølging og opplæring av nyutdannete
 • Et selskap i sterk vekst og med god økonomi, som er eid av de ansatte
 • Konkurransedyktige betingelser som inkluderer både fastlønn, og gode bonus, pensjons- og forsikringsordninger

Sosialt: Decisive har et uformelt arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer. Årlige seminarturer til utvalgte destinasjoner i Europa, pluss tre andre årlige sosiale sammenkomster der man kan invitere med sine partnere på to av dem. Arbeidssted: Decisive AS holder til sentralt på Helsfyr på Fyrstikktorget med enkel adkomst fra en rekke offentlige transportmidler. De fleste konsulentene våre sitter imidlertid ute hos våre kunder som stort sett holder til i Oslo-området.

Arbeidsoppgaver

Som systemutvikler vil du fokusere på å løse kundens utfordringer ved bruk av "Decisivemetoden". Arbeidsoppgavene dine vil blant annet bestå av:

 • Analyse, design og systemutvikling
 • Faglig dialog med kunder og kollegaer
 • Arkitektur og integrasjon

Vi søker deg som

 • Du må ha en gjennomført høyere utdannelse (på masternivå), det kan være innenfor for eksempel informatikk, dataingeniør, matematikk, kybernetikk, datateknologi eller lignende.
 • Nyutdannet med maks 3 års erfaring
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på et Skandinavisk språk
 • Kunnskap om Java gjennom jobb, skole, eller egne prosjekter
 • Hvis du kan vise til prosjekter fra fritiden, er dette et pluss. Legg gjerne ved link til Github-konto i din søknad/CV.

Du er flink til å samarbeide, og ønsker å bidra positivt i miljøet, både faglig og sosialt. Du bør være løsningsorientert, og evne å oversette kravene for hva som skal programmeres etter dialog med kunde. Du bør også selvgående, og være komfortabel med å arbeide noe på egenhånd. Videre bør du være analytisk, og ha evnen til å analysere ustrukturert informasjon.

Søknadsfrist: 27.03.2020. Vi vurderer søknader fortløpende.

Denne rekrutteringen gjøres av bemannings- og rekrutteringsselskapet Academic Work, men du vil bli fast ansatt i Decisive.

Informasjon om bedriften

Vi er Norges største kompetansemiljø på regelbaserte løsninger. Vårt virksomhetsområde er utvikling og innføring av regelbaserte IT-løsninger, med spesiell fokus på beslutningsstøtte, automatisert saksbehandling, regelanalyse og optimering.

Decisive startet opp i desember 2003 med 4 ansatte. De første kundene var Politiet, Rikstrygdeverket, Stortinget og Bluegarden. Vi har de seneste årene hatt økende etterspørsel etter våre løsninger og tjenester, og selskapet er i stadig vekst. Vi er nå 23 ansatte som kan levere ulike tjenester relatert til bruk av Decision Management System (DMS).

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen