Systemadministrator søkes til CageEye!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din karriere og ønsker å være med å digitalisere oppdrettsnæringen? CageEye søker ny systemadministrator!

Informasjon om stillingen

Hos CageEye vil du i rollen som systemadministrator få mye ansvar og muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig.

Dette sier nærmeste leder om stillingen:

«Som systemadministrator hos oss vil du få mye ansvar som du kan vokse inn i, og du vil kunne utvikle deg både faglig og personlig. Om man har stor arbeidskapasitet kan det komme godt med i det dynamiske arbeidsmiljøet vårt, og vi har det er alltid gøy.»

CageEye er en spennende bedrift som måler og analyserer fiskeadferd for økt innsikt og optimalisering av oppdrett. De leverer produkter sanntids beslutningsstøtte til fôring av oppdrettslaks, og utvikler system for autonom fôring av fisk. Til har de spesialisert seg på overvåkning av merdene med utgangspunkt i hydroakustiske IoT-sensorer. De er i dag verdens eneste leverandør av dette systemet. Selskapet har i dag 45 medarbeidere og deres kompetanse dekker alt fra IoT-sensor med firmware, back-end maskinvare til ulike front-end brukergrensesnitt for sluttbrukere.

Som systemadministrator vil du ha en variert arbeidsdag bestående av ulike oppgaver. Ditt hovedansvar vil være systemadministrasjon og driftsstøtte. Du vil også delta i ulike prosjekter i bedriften, samt være med på installasjon av CageEye sin software. CageEye sine opprettslokaliteter ligger langs kysten, så det vil forekomme litt reising i denne stillingen. Du trenger ikke ha erfaring fra tidligere og som nyutdannet vil du få gode muligheter til å lære og utvikle deg!

Cageeye tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
 • Mulighet til å bidra til å forme en arbeidsplass du er stolt av

CageEye from CageEye on Vimeo.

Arbeidsoppgaver

 • Systemadministrasjon, drifts- og brukerstøtte
 • Feilsøking og problemløsning
 • Installasjon av utstyr samt installasjon av CageEye sin software for oppdrettsfisk
 • Noe oppfølging av kunder og leverandører
 • Generell teknisk rådgivning og produktsupport internt
 • Oppsett og testing av harware løsninger
 • Deltakelse i prosjekter
 • Bidra i videreutviklingen av teamets prosesser og rutiner (inkl. dokumentasjon, lage lærings-dokumenter - både internt og til kunder)
 • Rapportere til seksjonsleder
 • Bakvakt

Vi søker deg som

 • Gjerne relevant høyere utdanning (IKT servicefag ol.)
 • Forståelse for drift- og teknisk kundesupport
 • Nettverkskompetanse (inkl. routere, swith, patch, wireless network)
 • Elektronikk- og datakunnskaper
 • Kjennskap til GNU/Linux
 • Bred kompetanse innen software og hardware er en fordel

For å lykkes i denne rollen mener vi at du er en person som har stor læringsevne, er løsningsfokusert, kvalitetsbevist og trives med nye utfordringer. Du ser raskt hva som må gjøres, tar initiativ og kommer med forslag til prioriteringer. Du samarbeider og kommuniserer godt med andre, og er opptatt av å yte optimal service for våre kunder. Samtidig evner du å ta ansvar og jobbe selvstendig.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Bemanning, 6 måneder med mulighet til fast ansettelse etter dette.
 • Plassering: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. CageEye har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

CageEye har siden oppstart I 2013 opplevd kraftig vekst og har planer om å skalere ytterligere. CageEye har mange ti-års erfaring med instrumentering og hydroakustikk. De spesialiserer seg på overvåknings-verktøy for oppdrettsnæringen og hydroakustisk analyseverktøy, men deres kompetanse dekker alt fra analog front-end maskinvare til programvare for sluttbruker.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen