Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Prevas søker frontend-utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.02.2020
Gå til søknadsskjema

Prevas fortsetter veksten i Norge og leter nå etter en inspirert frontend-utvikler som ønsker å ta del i en spennende fremtid!

Informasjon om stillingen

Prevas er en del av et svensk konsern med ca. 600 ansatte i Norden. I Norge fokuserer vi på ulike løsninger for effektivisering innen industriell og offentlig sektor. Vi elsker å løse kundenes problemer ved hjelp av oppfinnsomhet. Sammen med våre kunder finner vi tekniske og digitale muligheter som ingen andre ser. Slik at deres produkter, tjenester eller produksjon blir mer effektiv, mer brukervennlig og mer lønnsom. Vi kaller det «Hello possibility». Prevas er Infor Gold Channel Partner og de er også nominert til Deloitte Fast 50. Med andre ord et selskap i stor vekst, med gode utviklingsmuligheter.

Arbeidsoppgaver

I rollen som frontend-utvikler blir du en viktig del av vårt utviklingsteam og vil få ansvar for utvikling og implementering av moderne brukergrensesnitt i ulike typer løsninger for våre kunder. Du har et øye for god design og brukeropplevelse i tillegg til god teknologisk kunnskap.

Som del av vårt tverrfaglige utviklingsteam vil du også få mye ansvar og mulighet til å komme opp med egne løsninger på utfordringer. Du er selvgående, men liker også å sparre og samarbeide med kollegaer. Du er fleksibel, løsningsorientert, oppdatert og nysgjerrig. Det er ønskelig at du kan bidra til å sikre at vi stadig er i forkant av utviklingen.

Vi søker deg som

 • Forståelse og erfaring innen HTML, CSS og JavaScript, inkludert rammeverk som f.eks. jQuery, React, Vue eller Angular
 • Erfaring med å utvikle brukergrensesnitt etter kjente UX design-prinsipper
 • Utdannelse på bachelor-/masternivå innen IT, programmering eller annen relevant utdannelse
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig
 • Om du kan vise til relevante prosjekter, enten fra skole eller en annen setting er det positivt

Hva kan Prevas tilby sine ansatte?

 • Å jobbe med en rekke av Norges mest kjente bedrifter
 • Å bli en del av et meget godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse
 • Å få tillit og mulighet til å påvirke din hverdag
 • En variert arbeidshverdag
 • For den rette personen vil det også være muligheter til internasjonalt arbeid

Her vil du arbeide med kollegaer som har et stort faglig engasjement, liker å dele sin kunnskap, har eierskap til løsningene som tilbys og er et team som trives når de får nye krevende utfordringer. Vi forventer at du som tar rollen vil ha samme engasjement og drivkraft. I tillegg til nevnte egenskaper er det viktig at du er analytisk og innehar gode samarbeidsevner. Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke her!

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% Rekruttering
 • Plassering: Oslo
 • Søknadsfrist: 29.02.2020

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Prevas ønsker at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen