Stingray Marine Solutions søker Frontend/Applikasjonsutviklere

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Stingray vokser, og trenger derfor dyktige og nytenkende utviklere med på laget. Vil du være med på en teknologisk reise?

Informasjon om stillingen

Stingray Marine Solutions AS lager ROV-noder som settes i merdene på oppdrettsanlegg, og fjerner lakselus på fisken som svømmer forbi ved å skyte trackende laserpulser. I tillegg teller vi alle lus i forskjellige stadier i bildebasert lusetelling, diagnostiserer fiskehelsen (sår, adferd, kjønnsmodning m.m.) og veier fisken (g) idet den passerer systemet. Mange snakker om maskinlæring, kunstig intelligens, AI og nevrale nettverk. Her i Stingray bruker og videreutvikler vi dette real-time, hver dag i praksis. I Stingray både bygger vi roboten og lager programvaren den kjører.

Stingray har en teknologisk tilnærming til reelle problemstillinger. Selskapet har et sterkt fagmiljø og over 50 ansatte med svært variert bakgrunn. Her har vi både kolleger med solid formell teoretisk utdannelse, og autodidakte som er best innenfor sine fagområder. Fellesnevneren er lidenskap. Vi brenner alle for det vi holder på med.

Vi søker nå allsidige Frontend- og applikasjonsutviklere som kan bidra til å utvikle nye og videreutvikle våre eksisterende applikasjoner.

Systemporteføljen er omfattende og allsidig. Her programmeres det alt fra hardware-nære propell-kontrollere som justerer seg etter kompass-sensorikk, avanserte real-time maskinsyn algoritmer, til brukervennlige web-portaler for sluttbrukerne. Kjernen i arkitekturen er maskinsyn for bildeanalyse, primært utviklet i C/C++, GPU i openCL/Cuda, PyTorch, Windows/Unix. Støttesystemer i .Net C#, Python, PhP, Node.Js. Relasjonsdatabaser, og no-sql databaser som MongoDb og Elasticsearch. Arkitekturer spenner bredt, fra Win32, Arduino/Raspberry, til Web. Distribuerte- og sentraliserte arkitekturer, både på edge-devices, backend, lokal og cloud infrastruktur.

Annen informasjon
• Oppstart: Etter avtale
• Sted: Oslo
• Søknadsfrist: 15.februar, men vi vurderer kandidater fortløpende.

Vi søker deg som

• Allsidig programmerer, men trives best med C#/.NET, HTML, Javascript, React og Node.js

• Brenner for å utvikle intuitive frontend brukergrensesnitt på forskjellige devices/plattformer, samt god på backend, api, og integrasjon mot bakenforliggende systemer

• Brenner for å drive med problemløsing

Både junior og senior er velkommen til å søke

Du har interesse for, eller erfaring med èn eller flere av følgende:
• C#
• React
• Node.js
• Kubernetes
• Cloud computing (AWS e.l)
• Git
• Microservices
• Elasticsearch
• SQL databaser
• MongoDB
• Integrasjon, arkitektur, infrastruktur, sikkerhet

Vi søker ikke kun etter en dyktig programmerer, men også etter en person som trives med å utvikle gode løsninger sammen med gode kolleger. Vil du være med på å skape høyteknologiske løsninger som gjør en forskjell?

Informasjon om bedriften

Stingray Marine Solutions AS bygger på gründer Esben Beck sin patenterte idè fra 2010 for fjerning av lakselus ved bruk av kamerasyn og laser.

Siden oktober 2014 har selskapet vært kommersielle med en høyteknologisk løsning for fjerning av lakselus i oppdrett av laks og ørret. Over 400 lasere har blitt produsert for installasjon og drift langs hele kysten av Norge. Over 20 oppdrettsselskaper benytter selskapets produkter og tjenester, slik at de har bedre lusekontroll i sine anlegg. Stingray har internasjonale vekstambisjoner og solid økonomi.

Selskapet holder til i Groruddalen i Oslo og har per dags dato over 50 ansatte. Produksjon, montasje, service og oppfølging skjer fra hovedkontoret i Oslo, hvor vi nå har bygget et sterkt fagmiljø innenfor oppdrettsteknologi, fiskebiologi og software. Vi har et godt sosialt inkluderende miljø, med klatregrupper, fotballtreninger m.m.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen