Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker prosjektledere for integrering av styringssystem for hele virksomheten (1-2 ressurser, 30-100%)

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.02.2020
Gå til søknadsskjema

Oppstartvarighet og omfang

Ønsket oppstart er ca. 02.03.2020, med antatt varighet ut 2020.

Kunden kan forlenge oppdraget med inntil 3 måneder av gangen inntil 1 år. Kunden har opsjon på å øke stillingsprosenten(e) til 100%.

Antatt omfang er 1-2 seniorkonsulenter i 30-100% stilling.


Om kunden

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet er fagmyndighet på område strålevern og atomsikkerhet og

har ansvar for forvaltning og tilsyn av all bruk av strålekilder i medisin, industri og forskning, samt de to

forskningsreaktorene i Norge.

For mer informasjon se http://www.dsa.no/


Bistanden som skal utføres

I forbindelse med at DSA skal etablere et integrert styringssystem for hele virksomheten, ønsker vi bistand fra en konsulent med god kompetanse innen et slikt arbeide. Konsulentene er tenkt å delta som støtte for prosjektleder og prosjektgruppen og delta i prosjektmøter. Videre ønsker vi at konsulenten(e) bistår ledergruppen i utvikling av styrende dokumenter, policyer og fasilitere prosesskartlegging gjennom workshop e.l.


Krav til kompetanse

Generell beskrivelse om krav til tilbudte ressurser som skal dokumenteres:

  • Erfaring med TQM Enterprise fra 4HumanTQM, som er valgt som teknisk løsning til DSAs styringssystem
  • Erfaring fra etablering av prosessbasert styringssystem, inkludert med rammeverk, styrende dokumenter som policyer, definisjon av prosessområder og arbeidsprosesser
  • Erfaring med å coache av en organisasjon fra et dokumentbasert og prosedyretungt system til et prosessbasert styringssystem
  • Erfaring med forbedringsarbeid gjerne innen lean metodikk eller lignende metodikk
  • Evne til å formidle kvalitetsfaget og fasilitere arbeidet i en hel organisasjon i oppbygning av et styringssystem gjennom kurs/workshops
  • Erfaring med oppbygning av et integrert styringssystem
  • Erfaring med etablering av styringssystem i offentlig sektor
  • Erfaring med kvalitetslederarbeid
  • Erfaring som prosjektleder i etablering og implementering av styringssystem i en kompleks organisasjon
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen