Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Software Engineer til Shearwater

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.02.2020
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet eller fullfører din ingeniørutdannelse til våren 2020? Vi ser nå etter deg som ønsker muligheten til å bli en del av Shearwaters internasjonale miljø!

Informasjon om stillingen

Academic Work søker etter Software Engineers på vegne av vår samarbeidspartner Shearwater. Dette er en unik mulighet for deg som er interessert i å utvikle og levere integrerte datasystemer for innsamling av seismikk. Du får mulighet å håndtere store datamengder og behandle banebrytende teknologi for datainnsamling. Vi ser etter deg!

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos Shearwater? Se her.

Shearwater er en leverandør av geofysiske tjenester, både innen innsamling og seismisk prosessering. Shearwater som selskap vokser hurtig og er i dag verdensleder innen disse områdene. Shearwater fokuserer på å levere banebrytende tjenester, både innen seismisk utstyr, innsamlingsteknologi og prosessering.


Hvorfor Shearwater?

 • Voksende og internasjonalt selskap
 • Gode utviklingsmuligheter, både faglig og profesjonelt
 • Svært dyktige kolleger
 • Åpent og inkluderende arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser

Arbeidsoppgaver

Som Software Engineer hos Shearwater vil du bli en del av et faglig sterkt team som utvikler seismiske datahåndteringssystemer, fra sensor til prosessert bilde. Med en "learning by doing" tilnærming, vil du få lære fra de beste om det beste. Dine talentfulle kolleger har god kompetanse innen fagområdene: sensorer, programvare, elektronikk, mekanikk, landmåling og geofysisk signalanalyse.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 • Utvikle og levere funksjonell programvare i henhold til prosjektkrav
 • Svare på forespørsler om forbedringer og fikse feil i systemer
 • Følge annerkjente kodeutviklingsmetoder og gjøre testdreven utvikling
 • Støtte operasjonen og levere teknisk brukerdokumentasjon
 • Kommunisere tverrfaglig i prosjekt

Vi søker deg som

 • Har fullført eller fullfører en master eller bachelor til våren 2020 innenfor IT, informatikk, matematikk, fysikk, landmåling, kybernetikk eller lignende
 • Har erfaring med objektorientert programvareutvikling ved bruk av C++ eller Java fra skole eller private prosjekter
 • Erfaring på ett eller flere scriptspråk som Python, Perl, Bash, Ansible fra skole eller private prosjekter
 • God forståelse av nettverk vil være en fordel
 • Meget god muntlig og skriftlig fremstilling på engelsk

Er du nyutdannet våren 2020? Vi gleder oss til å se søknaden din!

Som person er du:

 • Ansvarsfull
 • Samarbeidsvillig
 • Resultatorientert

Annen informasjon:

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • By: Oslo
 • Omfang: Heltid, bemanning i 6 måneder

Søknadsfrist: 16. februar

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work i samarbeid med Shearwater. Du vil bli ansatt hos Academic Work, og alle spørsmål angående prosessen skal sendes til Academic Work.

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Shearwater er en leverandør av geofysiske tjenester, både innen innsamling og seismisk prosessering. Shearwater som selskap vokser hurtig og er i dag verdensleder innen disse områdene. Shearwater fokuserer på å levere banebrytende tjenester, både innen seismisk utstyr, innsamlingsteknologi og prosessering.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen