Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Data Analyst hos Maik

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Vinterbro
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
18.02.2020
Gå til søknadsskjema

Brenner du for IT og teknologi? Du har mulighet til å bli med på Maik sin store satsning innenfor feltet og ta del i en arbeidsplass hvor du som ansatt og din utvikling virkelig er i fokus.

Informasjon om stillingen

Maik er en arbeidsplass hvor de ansatte er i fokus, hvor det tas hensyn til de minste detaljer for at du kan trives og utvikles. For deg som virkelig brenner for IT faget vil du oppleve muligheten til å forme deres satsning.

Hvorfor satser Maik på IT? I tillegg til å være en tradisjonell tjenesteleverandør har de ambisjoner om å bli den foretrukne digitale partner for sine kunder. Selskapet utvider sin tjenestekatalog med nye digitale tjenester og produkter som robotisk prosessautomasjon, integrasjoner, datasjø, avansert dataanalyse og rapportering.

Som et ledd i denne utvidelsen er de på utkikk etter dyktige medarbeidere for å øke kompetansen innen ulike ansvarsområder innen IT. Målet er å skape en kompetansegruppe innen IT hvor alle bidrar med egne spesialiseringer. Du vil være et sentralt ledd i denne gruppen, hvor ditt hovedfelt vil være data analyse.

Hvorfor skal du velge Maik?

 • Spennende arbeidsoppgaver og ansvar i tråd med din erfaring
 • Mulighet til å være med på å forme selskapets IT-satsning
 • Et sterkt fokus på arbeidsmiljø og din trivsel på jobben
 • Maik vil investere i deg fra dag én og fokusere på din utvikling, gjennom blant annet kursing, skygging og egen mentor
 • Årlig reise for alle ansatte

Arbeidsoppgaver

Dette vil være en kombinert rolle, hvor det vil være noe utvikling, noe konfigurering og en god del analyse. På sikt vil du kunne ha mulighet til å være med på å forme rollen i samarbeid med dine kolleger. Arbeidsoppgavene er blant annet:

 • Data Discovery på prosessene til Maik
 • Gjøre analyser på hva som trekkes inn av data og hva man ikke forstår fra dataen som kommer inn. Deretter gjennomføre endringer for å løse dette.
 • Koble dataen inn mot Machine Learning og AI motorer som finnes i skyløsninger

Hva trengs for å lykkes i denne rollen?

 • Høyere utdannelse innenfor IT
 • Erfaring innen systemutvikling, skytjenester eller data analyse vil det være en fordel, men det er ikke et krav
 • Har du prosjekter du har gjort på egenhånd? Vis oss ditt engasjement!
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk

Det viktigste for Maik er at du har de personlige egenskapene for å lykkes og trives, derfor vil vi samtalene dine med oss i Academic Work handle mye om dette.

Som person er du:

 • Resultatorientert
 • Service orientert
 • Nøyaktig
 • Ansvarsfull

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest eller ved avtale
 • Arbeidsomfang: 100% rekruttering
 • Plassering: Kveldroveien 3, 1407 Vinterbro Eventuelt kan man også jobbe ved Stabburveien 18, 1617 Fredrikstad

Søknadsfrist: 18. februar

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Maik AS. Du vil bli ansatt i Maik AS. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

MAIK er et serviceselskap som leverer tjenester knyttet til forretningskritiske arbeidsprosesser for nett- og kraftselskaper i Norge. I dag leverer de bransjen sitt mest komplette tjenestespekter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen