Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Systemutvikler søkes til CyberBook

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.02.2020
Gå til søknadsskjema

Vil du være med på å skape bedre løsninger for skolene i Norge ved å jobbe som utvikler? Har du hjerte for utvikling? Søk i dag!

Informasjon om stillingen

Vil du jobbe med læringsanalyse, modulære systemer, integrasjon mellom systemer og API-er? CyberBook AS søker en systemkonsulent for spennende oppgaver i moderne læringssystemer.

Det overordnede ansvarsområdet i stillingen er å utvikle løsninger slik at de digitale læremidler gir eleven god forståelse for egen læring og bidrar til å tilpasse seg den enkelte elevs læring. Løsningene skal også være et godt grunnlag for lærerens vurderingsarbeid og de skal gjør det enkelt for de foresatte å involvere seg i barnas læringsprosess.

Våre digitale læremidler kjører på et moderne, skybasert LMS, Kunnskap.no og løsningene du skal utvikle skjer mellom web-baserte integrasjoner mellom ulike systemer.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle gode læringsanalyser for elever og lærere
 • Utvikle og bruke kodesystemer ut i fra læreplanmål og GREP data
 • All utvikling må være GDPR-vennlig
 • Utvikle systemer for utveksling av relevante data mellom ulike systemer
 • Bidra til å utvikle nye betalingsløsninger fra behov i markedet
 • Sammen med samarbeidspartnere delta i ulike utviklingsprosjekter

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse fortrinnsvis innenfor informatikk
 • Kjennskap til teknologiene Javascript, PHP, CSS, HTML og Linux
 • Erfaring med MySQL og utvikling av APIer
 • Kjennskap til e-læringssystemer, forfatterverktøy eller LMSer er en fordel

Vi ser etter deg som er omgjengelig og ønsker å bidra til et godt miljø. Du må inneha egenskapene ansvarsfull, strukturert, samarbeidsvillig og løsningorientert.

Du må legge ved karakterutskrift/vitnemål i søknaden for å bli vurdert.

Hva tilbyr Kunnskap.no sine ansatte?

 • Et sterkt faglig miljø, med stor fokus på kompetanseheving
 • Korte beslutningsprosesser og stor påvirkningskraft
 • Fleksitid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger
 • PC, mobilutgifter dekket og internett
 • Bedriftshelsetjeneste
 • Sentral beliggenhet i nyoppussede lokaler i Forskningsparkens avvdeling i Sogn Arena i Oslo
 • Kantine i samme bygg med muligheter for å kjøpe både frokost og lunsj

For oss i Kunnskap.no er det viktig at du trives på jobb og at ingen dager oppleves som like. Det er et lite firma med 7 heltidsansatte og 6 studenter per i dag. Vi gleder oss til å få med akkurat deg på laget!

Søknadsfrist er 29.02.2020. Vi selekterer søkere fortløpende, og kan komme til å ta ned annonsen når vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke med en gang.

Denne rekrutteringen gjøres av Academic Work på vegne av Kunnskap.no. Du vil bli fast ansatt i Kunnskap.no. Alle spørsmål kan sendes til rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli.

Informasjon om bedriften

CyberBook AS utvikler og markedsfører digitale læremidler. Læremidlene tar være på elevenes svar og gir både lærer og elev en godt grunnlag for vurdering. Læremidlene åpner for at elevene kan utforske og fordype seg i lærestoffet på egen hånd eller i samarbeid med andre. De er spesielt godt egnet til omvendt undervisning og selvstendig arbeid på ulike nivå. Vår visjon er at læringen skal være utfordrende, aktivt engasjerende og omfatte alle elever uansett bakgrunn og evner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen