Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet utvikler til Step Solutions AS

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
20.02.2020
Gå til søknadsskjema

Nyutdannet innen IT? Step Solutions ser etter deg med bred teknologisk interesse og en vilje til å bidra med gode løsninger!

Informasjon om stillingen

Step Solutions tilbyr kontrollsystemløsninger i flere markeder. De har mange års erfaring med å levere skreddersydde kontrollsystemer til kunder innen olje- og gass bransjen, maritim– og landbasert industri.

I denne stillingen vil du berøre svært mange forskjellige felt, men i all hovedsak vil du være en utvikler og innenfor IT. Step Solutions er eksperter på automasjon og leverer i dag produkter til et bredt spekter av kunder. Du vil jobbe tett sammen med kolleger med faglig tyngde innenfor flere felt som ønsker å være en støtte for deg i din arbeidshverdag.

Din oppgave vil først og fremst være behandling av databaser og bruke datasett til å utforme visuelle løsninger for prosjektene du jobber med. Samtidig vil du kunne få utløp for egne interesser, du vil med andre ord få muligheten til å jobbe med det du er god på.

Du blir tilbudt

 • En mentor
 • Fleksible arbeidstider
 • Et faglig tungt og engasjert miljø
 • Du blir utsatt for mye spennende teknologi

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene i denne stillingen vil være varierte oppgaver innen IT. Step Solutions ser for seg at din kunnskap er med på å forme hva de på sikt kan tilby sine kunder. Derfor er arbeidsoppgavene svært varierte, du vil starte med følgende:

 • Utarbeide visuelle produkter basert på data
 • Konfigurere databaser

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innefor IT
 • Har stor interesse for teknologi
 • Har du kjennskap til python, node.js og databaser er dette en fordel
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk
 • Har du noen prosjekter å vise til? Vis oss ditt engasjement!

Hos Step Solutions er dine teknologiske interesser verdifulle, samtidig vil det være personlige egenskaper som er nødvendig for å lykkes i rollen.

Som person er du:

 • Resultatorientert
 • Selvstendig
 • Løsningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: etter avtale

 • Arbeidsomfang: 100%, bemanning

 • Plassering: Sandakerveien 24C, Bygg A1 0473 OSLO

 • Søknadsfrist: 20 februar

 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Step Solutions AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Step Solutions AS er et lite og smidig og selskap som ble etablert av ingeniører med lang erfaring innen industriell automasjon. De tar seg av alt fra forprosjektering til design, produksjon, idriftsettelse og dokumentasjon for sine kunder, og har prosjekter både i Norge og utlandet. De brenner skikkelig for automasjon og har et fagsterkt og veldig sosialt arbeidsmiljø med mye fokus på faglig utvikling, flatt hierarki, kunnskapsutveksling og gode relasjoner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen