Er du klar for neste steg i karrieren? TOMRA søker integrasjonsspesialist!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Asker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å ta det neste steget i din karriere, få tildelt ansvar på et overordnet nivå og forme din egen rolle? Er du i tillegg interessert i nettverk, sikkerhet og integrasjon? Da er du kanskje TOMRAs neste integrasjonskonsulent.

Informasjon om stillingen

Globale ressurser er under mer press enn noen gang før. Med økt befolkningsvekst og et økende forbruk produseres mer avfall enn naturen kan erstatte eller absorbere hvert år. Nå, mer enn noen gang, trenger verden en ressursrevolusjon. TOMRA vokser for å imøtekomme det behovet.

TOMRA er et internasjonalt norsk industriselskap som utvikler, produserer og drifter løsninger høyteknologiske løsninger som hjelper med ressursoptimalisering. For å lykkes med denne meningsfulle jobben har TOMRA 4000 ansatte verden over hvorav rundt 200 av dem sitter på TOMRA sitt hovedkontor i Asker.

I stillingen som integrasjonsspesialist vil du ha overordnet ansvar og ta eierskap til integrasjoner mellom ulike IT-systemer, både plassert internt eller på skysystemer eid av TOMRA, samt systemer hos våre kunder, produsenter og samarbeidspartnere. Du vil jobbe på et operativt nivå med arkitektur og vil samarbeide med andre systemeiere for å sikre god utvikling. I samarbeid med teamene vil du ha ansvar for teknisk oppgraderinger og videreutvikling. Noe reisevirksomhet må påregnes, da dette er en internasjonal rolle.

Vi tilbyr

 • En jobb med et formål: En stor mulighet til å jobbe for en mer bærekraftig fremtid for de neste generasjoner
 • Spennende og utfordrende oppgaver og utviklingsmuligheter i et raskt voksende, markedsledende internasjonalt selskap
 • En fantastisk arbeidsplass med stor fleksibilitet i hverdagen. TOMRA ble rangert som nummer fem blant alle selskaper i undersøkelsen Great Place to Work® i Norge i 2018. Dette er tredje gang på rad at TOMRA er rangert i topp 10
 • Konkurransedyktig lønns- og pensjonspakke, gunstige forsikringsordninger og ordnede arbeidsforhold
 • Utmerkede fasiliteter som inkluderer et moderne treningsstudio, gratis parkering og vår egen kafeteria som serverer en sunn og variert lunsj
 • Praktisk beliggenhet i Asker - nær Oslo, Drammen og Sandvika

Les mer om hva TOMRA kan tilby her


Arbeidsoppgaver

 • Utvikle nye og vedlikeholde eksisterende integrasjoner. Nødvendig opplæring på integrasjonsverktøyene som TOMRA bruker, f.eks «Talend», vil bli gitt
 • Være en bidragsyter i videreutviklingen av nye løsninger og implementering av dataarkitektur gjerne som teknisk prosjektkoordinator
 • Bidra til koordinering og oppfølging av blant annet leverandører og konsulenter
 • Kunne rådgi og jobbe med teknisk IT-sikkerhet og hjelpe til å holde et høyt sikkerehtsnivå på Tomra's IT-systemer

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning på høyskole/universitetsnivå innen IT
 • Programmeringserfaring gjerne innen Java, C# eller C, devops og bruk av GIT
 • Interesse for systemdesign, API’er, ETL, det å koble datasystemer sammen og gjerne også noe erfaring med dette. Systemene er lokalisert både «on premise» og i «cloud» miljøer
 • Interesse for infrastruktur sikkerhet gjerne med kompetanse på brannmurer, VPN og routing
 • Gjerne erfaring med skyløsninger som GoogleCloud, AWS eller Azure
 • Erfaring med Linux eller interesse for å tilegne seg dette
 • Inneha gode kommunikasjonsferdigheter i engelsk

For å lykkes i denne rollen ser vi etter deg som har sterke problemløsningsevner og som kan håndtere ulike utfordringer gjennom en variert arbeidsdag. Det er viktig at du innehar gode samarbeidsevner, og trives godt med å jobbe i team. Som person er du analytisk, strukturert og resultatorientert. Med en lidenskap for teknologi tar du fullt ansvar for ditt arbeid samtidig som du er proaktiv i både egen og TOMRAs utvikling. Høres dette ut som deg? Da ønsker vi å bli bedre kjent med deg!


Annet

Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med TOMRA. Du vil bli ansatt i TOMRA. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

TOMRA was founded on an innovation in 1972 that began with the design, manufacturing and sale of reverse vending machines (RVMs) for automated collection of used beverage containers. Today, TOMRA has ~95,700 installations in over 80 markets worldwide and had total revenues of ~8,6 billion NOK in 2018. The Group employs ~4,000 globally, and is publicly listed on the Oslo Stock Exchange with a market cap of around NOK 30bn. (OSE:TOM). The TOMRA Group continues to innovate and provide cutting-edge solutions for optimal resource productivity within three main business areas: TOMRA Collection Solutions (reverse vending and material recovery) TOMRA Food and TOMRA Recycling/Mining.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen