Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du IT-student i Stavanger og ønsker relevant arbeidserfaring innen 1.linje support?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Stavanger
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.02.2020
Gå til søknadsskjema

Er du like interessert i mennesker som i teknologi? Vil du jobbe i et anerkjent IT-selskap hvor faglig kvalitet, samhold og arbeidsmiljø står i fokus? Atea søker deltidsressurs til en av deres kunder som IT-ressurs.

Informasjon om stillingen

I de neste 20 årene vil teknologi forandre livene våre. Ved å være nysgjerrig på fersk og fremtidsrettet kunnskap, forstå og bruke den, tar Atea ansvaret med å digitalisere Norge. For teknologi er fantastisk. Tenk bare på hvilke muligheter vi allerede har – og dette er bare starten! Med å være en teknologidrevet bedrift, må vi være like opptatt av mennesker som teknologi. Vi må bestemme oss for på hvilken måte vi ønsker å påvirke livene våre og kommende generasjoner med teknologi.

Teknologi. Av og for mennesker. Bli med Atea inn i fremtiden.

Denne jobben er pågående, viktig og givende. Bli med på laget for å ruste Norge med skreddersydd teknologi. Du vil møte varierte problemstillinger og Atea sine kunder er avhengig av deg for å få flyt i sin arbeidshverdag. Vi kan derfor garantere deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt.

Arbeidsoppgaver

Helt konkret vil din varierte arbeidshverdag inkludere:

 • Helpdesk hos kunden, som tilhører olje og gass sektoren
 • Support fra A-Å innenfor 1.linje og opp til 2.linje
 • Jobbe med Active Directory, Exchange, O365, Citrix og diverse RDM-verktøy
 • Telefon, mail og ticketsystem, samt fysisk på den enkelte kontorsplass

Vi søker deg som

 • Har en sterk interesse for IT og teknologi og søker en karriere innenfor dette området
 • Er student innen datateknologi eller liknende studieretninger. Du kan også være en relevant kandidat, hvis du er tilgjengelig for å jobbe mandag til onsdag 10-14
 • Har kjennskap til Active Directory og ITIL-terminologien
 • Har tidligere jobbet hvor service har vært i fokus, da du vil representere vår kunde utad
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Som person brenner du for å yte førsteklasse support til dine sluttbrukere, har en god kundedialog og er løsningsorientert når utfordringer oppstår. For å lykkes i denne rollen har du høy interesse for IT, du er ansvarsfull, fleksibel. Du ønsker å tilegne deg relevant erfaring og utvikles.

Annen informasjon:

 • Oppstart: Umiddelbart, da det haster å få på plass denne ressursen
 • Sted: Stavanger
 • Omfang: Opptil 3 dager i uka mandag til fredag, arbeidstid 10-14
 • Søknadsfrist: Søknader vurderes fortløpende, men siste søknadsfrist er 14. februar 2020

Med utgangspunkt i den korte søknadsfristen, vil vi foreta en løpende vurdering av kandidater, noe som vil innebære at vi selekterer og inviterer søkere til intervju fortløpende. Dette kan også bety at vi tar ned annonsen og stopper vurderingsprosessen når riktige kandidater er funnet. Vår anbefaling er derfor at du sender inn en søknad så raskt som mulig. Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Andreas Hansen på andreas.hansen@academicwork.no eller +47 48 40 41 35.

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1650 ansatte - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa. Konsernet hadde en omsetning på 34,7 milliarder NOK i 2018 og er notert på Oslo Børs.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen